Mina mina mina

17. Mar 2013

nüüd viljandisse (faking väsinud) – pühapäev, kell on 7.31

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 07:31

Aitäh Universum! Mul oli väga äge öö! Ma nii vajasin seda! Ja olen nüüd valmis tagasi Viljandisse sõitma.

Ja õhtu lõppedes ma tutvusingi oma Tulevase-Armastusega-(not) ja ta oli niiiii lahe! Ja nägi ülikuuuuum välja! Uuuuh.. sekundiga kui nägin teda, siis tundsin meeletut tõmmet ta vastu! Oehh.. ta muidugi nägi välja täpselt nagu Facebook-Prillid. Ausalt, nii türa kuum lihtsalt! uuh!

..ja hängisime ringi ja jalutasime ja hiljem saatis mu trolli peale ja mitte midagi ei juhtunud ja seda ei olnudki vaja! Tal oli mingi tüdruk vms, aga ta väga tahtis mind suudelda ja üldse.. kõik oli nii cool. Aga kõige lahedam on siiski see, et mitte midagi ei juhtunud! Ahh.. mul nii oli vaja seesugust ööd! Aitäh!

Lootkem, et me kohtume ükskord veel! :) Aga tõesti väga cool tüüp (ja kuum!).

Ja tõesti, blondina on lõbusam! ;) Ausalt ka!

 

 

 

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik