Mina mina mina

24. Mar 2013

“noh, kuhu nad jäävad siis?!” – pühapäev, kell on 20.54

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 08:55

Väga hull nädalavahetus on olnud! Mul oli sünnipäev!! :) ja missugune pidu! Nii faking tore lihtsalt! Ja see lõppes alles laupäeva õhtul. Ahh, nii mõnnakas oli! Siuke ülimhäng!

Ja see Tulevane-Armastus-(nottuleb mul ikka vahel mõttesse ja tõesti, ta oli niiiiii faking kuum! Ahh.. Hipitüdrukuga tuli idee saata talle kiri “can i call you my granddaddy?”. Miks? – sest Hipitüdruku sõnutsi sellised mehed mulle meeldivad, mida karvasemad ja vanemad , ehk siis mida enam su vanaisa meenutav mees sa oled, seda enam sa Villule meeldid! seriously!

Muuseas, mul on lemmiksaade tekkinud (no ma tegelikult kuulan rohkem saateid, aga praegu räägin sellest). “Stand-Up Comedy with Louis & Stewart” Raadio 2′s. See teeb alati mu tuju nii heaks, sellised easy-going fun guys talking about shit & stuff. Igatahes, mõnnakas.

Ma ma tahan ükskord selle kasutatud raamatute poe Slothrop’s ära näha! Ma olen nii kaua sellest kuulnud, aga noh, eks me näe.

JA VEEL – tahan rohkem Tallinnas olla! Tahan, et oleks juba suvi ja ma saaks niisama lihtsalt chillida Tallinnas. Ohh, kus meil see kevad jääb, ah?

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik