Mina mina mina

1. Jun 2013

Elu nagu filmis! – laupäev, kell on 5.31

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 04:31

Wao!!! Te ei kujuta ettegi, mis ma praegu tunnen! Aga tõesti, mul oli elu romantiliseim õhtu! Fucking uskumatu! Loomulikult ka päev oli ütlemata lahe! Ja esimene (no peaaegu) suudlus kunstigaleriis.. lihtsalt kõik on paigas!

Kuidas saab keegi nii lahe olla?! Ma olen täiesti sõnatu! .. ausalt, ma pole lahedamat tüüpi kohanud kui tema. Nii chill lihtsalt! Ja millegipärast ta meenutab mulle mu isa. (i know..strange. aga ausalt, see on hea märk!)

Olgu, olgu, ma tean, et ei tea tast mitte midagi, aga see just ongi põnev. Ja nii palju (või vähe) kui tean, on ta ülicool! Ja noh, elame päev korraga.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik