Mina mina mina

17. Jul 2013

igal ühel omad patud – neljapäev, kell on 0.46

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:46

Ikka väga imelikke asju juhtub. Aga täna jõudsin tõesti miljon asja teha ja jõudsin ka vlü-tüübiga (ta ei ole keegi bändist! see on lihtsalt nimi talle) kaks korda date‘l käia. Esimene kord oli päris tore, ja teine kord.. ma kohtusin ta lapsega. Ma isegi ei tea miks ma läksin! Õhtul muidugi panin eriti mingid uhked riided selga ja samal ajal mõtlesin.. mille türa pärast ma tõesti läksin sellele teisele date‘le?!

Ahh.. ma lihtsalt ei saa iseendast mitte midagi aru.

Muuseas, mis on mu hobi? – joomine, väljas käimine. No joomine ei ole põhiline, aga ausalt, ma naudin väljas käimist. See tõesti on üks mu lemmiktegevusi. Hea, et Contemporary Girl siin on, et …tänu talle olen täna kodus ja kirjutan siin õhtul, mitte hommikul jälle, et “jõudsin just koju.. vms”. Mulle meeldib mingit veini juua, hea sõbraga juttu ajada, kuulata ehk head muusikat, sattuda erinevatesse seiklustesse… ja mis kõige tähtsam.. chillida!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik