Mina mina mina

22. Nov 2013

ok..ma lihtsalt olen väsinud.. – reede, kell on 00:43

Kategoorias: USA — villu @ 07:43

Ülilahe õhtu on olnud!!! Niimoodi swinginud, et uuuh! aga oot.. enne natuke bitchin!

MIDA VITTU!!! ma elan koos ühes toas ühe värdjaga.. mingi imelik tüdruk, kes ajab paska. ausalt, mingi “hääletamine on illegal”   so?   … “greyhound bussis ükskord ühel mehel lõigati pea otsast, see ei ole turvaline”  ”mitmes linnas sa usa’s käinud oled?” “kui sa chicagosse lähed, siis ära kindasti ma-ei-mäleta-kuhu mine, sind tulistatakse!” ..ja kõike seda ütles ta nagu üli noh..et päriselt see juhtubki!!

mida vittu naine!!! ..hallooooo! wao, lennukid kukuvad ka alla, kodus saadakse ka elektrilööke.. ja halloo.. eesti on kindasti palju turvalisem jaa-haa. APPI! Siuksed inimesed.. seriously! Aga noh, ta natuke on imelik ka..  aga ikkagi!

OK.. tagasi palju toredamatel teemadel. Jõudsin Pittsburgh’i, sõitsin terve päeva bussiga (mis oli ülimugav muuseas) ja siis seiklesin kohe swingima. Ausalt, panin koti seal swingiruumis maha ja nii ta läks. OK, ausalt, ma pole ammu nii ebaatraktiivseid poisse näinud! Päriselt ka! Plain ugly! Ma ei tea.. armastus peab siin linnas ikka VÄGA pime olema!

..aga ma olen täiega hitt siin nüüd! Ausalt, kõik tüübid on lihtsalt… “wao, sa tantsid nii hästi” “sul on nii ilusad silmad” ..vähemalt 3 tüüpi andsid mulle oma numbrid! :) haha.. seriously! ja üks küsis, et kas ma olen kihlatud.. suht saiko värk.

Aga muidu see maja, kus ma nüüd olen, on täiega tore (noh, esmamulje võib petlik olla), siuke veitsa hipilik.

OK. Vabandust, et jälle selle teema juurde tagasi tulen, aga tõesti!! Mul ei ole vaja kellegi käest kuulda, kui ohtlik kõik on! HalloooO! MA TEAN JU!!! .. aga kui ma mingi hakkangi elama nii, et kuskile ei lähe ja midagi ei tee.. siis wtf?! Mulle üldse ei meeldi see tüdruk. Nagu tegelegu oma asjadega, jäägu elust ilma. Ausalt, veits kummalised inimesed tunduvad siin.. et New Yorgis oli rohkem nagu.. päris inimesed. Siin veits sellised.. weirdod.

Ok.. esmamulje. sorri, see tüdruk lihtsalt!!!

aaaa! ja seal oli veel üks siuke väike olen-eriti-lahe-swingi-kunn-tegelt-tore-poiss, aga .. sellele minu host’ile ta vist ei meeldi. Anywho.. mingi õpetas seal mulle blues-tantsu.. ja ütleme nii, et suht sarnane meie kurikuulsale batchatale! ..jah, ta tundsin tema Mehisemat Poolt enda vastas.. ojaaaaa! mmmm.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik