Mina mina mina

9. Dec 2013

mõne aura on lihtsalt pask.. – pühapäev, kell on 20:31

Kategoorias: USA — villu @ 06:31

Meil on majas uus tüdruk Sarah, kuskilt usa’st veidi põhjast.. Portlandi lähedalt mingist üliväikesest külakesest. Ja muuseas, ta saab see aasta 40-aastaseks, aga ta näeb palju noorem  välja. Ülichill tüdruk, tundub tore ja ma tõesti loodan, et me saame normaalselt läbi.

Pean mainima, et siin on üks tüütu tüüp. No see sama Pakistanist. Miks? haha.. palju põhjuseid. Aga näiteks täna.. ta mingi tuleb keset päeva, et ohh, et teeme lasagnet täna õhtul.. aga et vaja oleks mingit juustu ja veel mingit teist juustu. Ma olin suht, et.. mul suva, et ma uurin teise tüdruku käest. No sest ma mingi ei viitsinud kuskile poodi minna. Sarah siis, et tegelt see tüüp oli uurinud tema käest, et kas me tahame lasagnet teha. Anywho.. ja lõpuks oli nii, et kui me juba poest tagasi olime ja hakkasime tegema, tuli välja, et meil ei ole mitte midagi… nagu mingeid juurikaid ega midagi. Ja reaalselt, meie selle tüdrukuga pidimegi kogu selle pasa valmis tegema (ja ma olin nö. põhikokk, kuigi ma hui oskan mingit lasagnet teha).

aaa..ja siis see Pakistani tüüp koguaeg midagi kommenteeris.. noh toidu tegemise kohta. Mul oli koguaeg.. “TÜRA, TEE ISE, kui ei meeldi!!!!!” Ausalt, see oli faking tema idee ja me olime toredad ja mõtlesim, et noh, kui neil kõik asjad on olemas, miks mitte.. AGA HUI.. rohkem ei tee siin mitte midagi. Ja siis see tüüp koguaeg pläkutab kõige kohta ja on siuke “i’m such a smartass“.

Suva.. i shall suck it up. Ja noh, sa said aru küll, et ma olen pahane.. no lihtsalt, ta ei meeldi mulle! Selle toidujura pärast olin küll.. türa, tahad süüa, siis tee ise!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik