Ühistumuti päevaraamat

1 september, 2017

Tagasiside

Postitas kategoorias Määratlemata

Nädal tagasi avastasin, et vihmase ilmaga ühest äravoolutorust ei jookse vesi alla, vaid ladistab torupõlvest välja ja jookseb mööda seina. See, et allpool oli keegi vihmatoru lapikuks peksnud, nägin juba varem. Viimasel ajal vihma on palju ja peab midagi tegema.

Keldris seisis jupp vihmaveetoru, mis kunagi oli üle jäänud. Võtsime kaasaga tööriistad ühes ja läksime  mõlkis toru vahetama. Ega töö keeruline polnud, nii pooleks tunniks. Kuna saime ise hakkama, ei pidanud vajalikuks kedagi selleks tellida. Seda enam, et sügisel alustame fassaaditöödega ja peaaegu jägub korraga pikimat seina korda saada. Ühes jupis teha on kokkuvõttes mõistlikum ka, kui mitmesse jagada. Niigi jupitame seda fassaadi, kuna korraga ei saaks kuskilt suurt rahasummat. Nojah, nii hoiamegi raha võimalikut kokku, et saaks suure töö peale raha koguda. Jookvalt nuputame mida ise teha, mida mitte teha, ainult hädavajalikud tööd.

Tuleme tagasi ja näen katkise käsipuu (see puuosa, mis mööda ülemist serva jookseb) peale on vildikaga kirjutatud: “REMONDIFOND?! :( ”  Mul läks kõik seest keema. Kurat! See käsipuu peksti katki ühes aknaklaasiga veel külmal ajal! Aknapaketi vahetus läks maksma üle 100€ ja see väljaminek on tehtud ainult sellepärast, et keegi laamendas,  asi ise ei lagunenud oma ea tõttu! Täna parandasime järjekordse laamendaja tagajärge. Vaata, inimene, ringi! Meie majas võib igale nurgale kirjutada REMONDIFOND!!! Kõik karjub remondi järele. Meil on mingid prioriteedid paika pandud ja iluravi ei ole esmases järjekorras! Selle asemel, et argpükslikult kirjutada ühisvarale, tule ja küsi kuhu remondifondi raha läheb!

Läheb veel aega, enne kui maha jahtun.

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud