Ühistumuti päevaraamat

20 september, 2017

Natuke seda ja teist

Postitas kategoorias Määratlemata

Olen kehvapoolne blogija. Viimasel ajal olen nii peast soe päeva lõpuks olnud, et pisiasjadest ei viitsinud kirjutada.

Postkaste ikka veel ootame. Telefonidele keegi ei vasta, kuigi viimase jutu järgi pidid kastid valmis olema.

Veesülitid tellitud ja ootan, millal saab järele minna. Peaks ka otsima tegelasi, kes tuleks tõstukiga ja kohendaks neljanda korruse kõrgusel vihmaveetoru, see on alla vajunud ja vesi jookseb torust möda seinale.

Üleeile helistas üks elanik ja kurtis, et koridoris on jube hais. Lausa pidi kätt ette panema. Muretseb, et ehk keegi lõpnud on. Mina seepeale soovitasin koridoris akna lahti teha ja lubasin järele mõelda, mis mul selle infoga pealehakata on.  Hiljem käisin nuusutamas, kuid kõhn oli juba enamuses ära tuuldunud ja järgi oli väga vana kapsasupi hais. Ju keegi avas kodus midagi, mida poleks ammu enam tohtinud avada. Või oli keegi Rootsist aromaatse meene toonud…

Ühtlasi tahtsin ära vahetada koridoris elektripirni. Lihtne ülesanne ei suutnud jääda lihtsaks. No ei läinud uus pirn põlema. Palusin kohale üht kohalikku meest, kes sai kontrollida voolu olemasolu ja leidis vea üles. Soklil oli põhjakontakt eemale väändunud ja pirni saba ei ulatunud kontaktini. Sai korda. Lisaks tüübel ei hoidnus lampi enam kinni, seega vahetasime ka selle ära.

Täna peaksid fassaadimehed töödega alustama. Ise olen haigeks jäänud ja kõik vajalikud jooksud teeb kolleeg.

 

Kommenteerimine on kinni.

Vabandust, kommenteerimine on kinni.

  • Kuud