Homoabielud ja rassism

No nii, käisin täna sõbrantsi sünnipäeval ja taaskord tuli päevakorda teema poliitika sinnahulka kes keda valib ja mis põhjustel. Üks pidulistest teatas et valib maeimäletakelle kuna see erakond keelustab homoabielud.
Küsisin ka põhjuse ja tõid mulle välja need kõige hullemad. Räägiks siis natuke oma seisukohast. Jah, jah ma tean et niipalju kui palju on ka inimesi on ka arvamusi. Ma siiralt austan igaühe arvamust ja eeldan et sama tehakse ka minu arvamusega!

Noo, alustan Samasooliste abieludest
Esiteks kõik kes te MINUARUST peate seda mingiks puudeks ja geneetiliseks hävinguks võiksite arstile pöörduda. (okei, võib olla see on ka). Teie tavaline vastus on et meid on loodud et mees ja naine. Kes lõi? Jumal? Olete usklikud ja siiralt usute Jumalat?
Teate, esiteks fakt on see et homosi ja lesbisi on ALATI, on see siis seadusega sätestatud või ei ole aga olemas on nad alati!
Kas teil endal on mees, naine? noh vastassugupool? Kui on siis kujutage ette et mingi täiesti võõras gei paar astub tänaval teie juurde ja ütleb et VOT, nüüdsest on nii et te ei tohi enam koos olla!
Mis te teete? loomulikult saadate nad kuradile. Aga mis “Jumalaks” te peate ennast et saate täiesti võõraste inimeste õnne üle otsustada ja õelda kellega nad koos on?
See kui kuskil on geipaarid ei tähenda et nad tulevad teid või teie meest vägistama või üritade väita et nad kõik on ka vägistajad? Nagu tõsiselt inimesed, elage oma elu ja ärge sorkige kellegi teise voodielus!
Teine teema on siis nende lapsendamiseõigustega. Kas te kujutate ette kui palju on ainuüksi eesti lastekodudes lapsi? Pange sinna juurde veel kõikide teiste riikide lapsed! Esiteks lapsed on soetatud teadagi mehe ja naise ühisel tegevusel aga need lapsed on sattunud erinevatel põhjustel lastekodudesse .. ehk kas mees ja naine on ALATI parimad lapsevanemad? – EI OLE!
Ja kui mul tõesti oleks otsustusvõime, et kas laps kasvab lastekodus kus ta kohe kindlasti ei saa tunda mittemingit toimiva perekonnamustrit, ei saa mitte ühegi lapsevanema armastust ja kasvatust või ta kasvab kahe samasoolise lapsevanemaga siis ma ei mõtle kaua kumma ma valiks. JAH, mina usun et kahe samasoolisega olgu need siis kas mehed või naised kes loomulikul teel ise lapsi ei saa hoiaksid ja hindaksid seda võsukest kordades rohkem. Jah, ssealt tuleb oht et ta arvabki et kaks samasoolist inimest on normaalne peremudel – aga eelnevalt olete ju väitnud et see on geneetiline häire- seega sorry, geenid tulevad sündides kaasa ja neid ei muuda!
Siiski sõltub kõik kasvatusest ja SAMUTI ka inimesest endast. Igaüks teeb oma valikud siiski ise ning tänapäeva ühiskonnas saavad ka lapsed väga kiirelt teada mis võimalused on olemas.
Olgu, toodi väide et äkki samasoolised hakkavad seda lastekodu last väärkohtlema. Lugege natuke meediast kui palju on olemas lapsepilastajaid, kas nad olid kõik geid? no issand jumal, võtke kokku ennast! Homo või Lesbi tähendab tõesti lapsevägistajat? Lõpetage palun ära!

Teine teema on siis tumedanahalistega, pilusilmade ja kõige muuga. See teema hakkas mind häirima alates sellest kui minu tütre SÕIMERÜHMA tuli tumedanahaline poisist kräsupea, iseenesest jubenunnu laps! Ja mulle siiralt tuldi väitma et ma peaksin enda selhetkel pooleteist last harjutama seda poissi kiusama ja alandama?! Ausalt, mul oli nii häbi et kus kuradi ühiskonnas ma elan ja enda last kasvatan.
Kas üks laps saab valida mis kuradi nahavärviga perekonda ta sünnib?
Millest tuleb rassism, ilmselt ajaloost et olid nad mis nad olid. Kaua inimesed ketravad asju mis oli sadu aastaid tagasi? Kui palju rassistist eestlasi elab välismaaal, mis nad ootavad et väljamaalased peaksid neid ka vihkama ja maha laskma v? Jah, on laisku tumedanahalisi kes tõesti tulevad siia logelema, aga ärge kurat üldistage!
Ja loomulikult KÕIGEL on erandeid ja minu põhimõtted ja väljavaated ei ole kullast, aga need on minu omad!

Lihtsalt palun inimesed, elage natukene rohkem oma elu ja ärge kurat toppige oma nina igalepoole!

nojah, sain end tühjaks räägitud ja hakkas kergem. Vaevalt see midagi nüüd muutis teistejaoks. Aa, mainin ka ära et minu tutvuses puuduvad geid ja tumedanahalised ja endal on ka mees ja laps! Seega puudub isiklikkogemus.

Aitähh.
K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>