I want to live, not just be alive

http://public.fotki.com/kairikipper/elu-hiinas/

7.detsember

Rubriigid: Maailma avastamas — 7. dets 2013 @ 12:17

Ilusat peaaegu teist adventi kõigile!

Tean, et pole endast juba ammu elumärki andnud aga  tee, mis tahad,  netti me vist endale korterisse ei saagi. Vähemalt mitte kaabliga. Täitsa ulme teema siin ikka selle internetiga, elame ometi ju täitsa keskuses. Sellest poest, kus neti lepingut teinud oleme, asume umbes 3min jalutamise kaugusel, aga internetti pole ikka kuidagi võimalik saada.

Kuigi ma ammu kirjutanud pole, on minuga endiselt ikka kõik korras.  Näib, et paljudele teist jäi silma kuri artikkel Tenerifel tööga hätta jäänud neiust. Nii et ilmselt on minust kena teile pisut selgitust anda ja kinnitada, et minu pärast küll muretsema ei pea.

Vastus teie küsimusele, jah, tegu on sama firmaga, ku minagi töötan. Aga ei, minul pole mingit negatiivset kogemust siin olnud. Ja kuigi, nagu ma nüüd tagantjärgi teada sain, oli see neiu siin samal ajal kui minagi juba siin olin, siis ei teadnud ma kogust sellest kammajaast mitte midagi enne seda kui Andi mulle tolle artikkli lingi saatis. Üks teine Eesti tüdruk, selle sama sõbranna, kes artikkli kirjutas, lahkus ka paar päeva tagasi töölt.  Nii kaua kui minul on aga kõik hästi, palka makstakse nii nagu peab ja ka mingeid muid probleeme pole, pole mul ka põhjust siit töölt ära minna.

Ning kuna ma algusest peale ütlesin, et leian endale ise korteri, siis polegi töö inimesed mu eraeluga kuidagi seotud olnud. Elan ilusasti ja käin tööl nagu peab ja elu on ilus :)

Võibolla lisan veel selle artikkli kohta nii palju, et jah, tööandja lubas eestist tulnud neiudele abi elukoha leidmisega. Erinevatel põhjustel ei olnud tal õigeks ajaks neile korterit leidnud ja ajutiselt võttis üks töötaja (minu poe juhataja) nad enda korterisse ja kuna neid tuli korraga palju, siis voodikohti nii palju polnud ja magati põrandal. Praeguseks hetkeks on kõik sealt välja kolinud ja omale enda korterid leidnud ,nii nagu ise tahtsid, et kes üksi, kes kolmekesi.

Praegu aga rohkem mul aega kirjutamiseks pole. Istun kohvikus, et netis olla saaks. Aga nüüd juba aeg tagasi koju minna ja tööle sättima hakata.

Olge mõnusad ja ilusat jõuluootusaega kõigile!

 

 

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

Selle postituse kommentaaride RSS-voog. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Rea- ja lõiguvahetused on automaatsed, e-postiaadresse ei näidata, HTML on lubatud: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>