t2heke » Blog Archive » Kuu peale!
Oct 28
Kuu peale! Postitas t2heke

kaks ja pool n2dalat tagasi otsustati, et viiakse minu kodu arvuti puhastusse. 8eldi, et nelja p2eva p2rast tuuakse tagasi. Siiamaani pole toodud, sellep2rast pole ma saand siia kirjutada.

Vahepealsed t2htsamad syndmused.. Me k2isime yhe n2dalavahetuse Janeli vanaemasid m88da ringi ja tegime oma kaklusfilmi :D . vahepeal suht feiil, aga paar t2itsa toredat l6iku sai kah. Ja TOHUTULT kylm oli, ei saa mainimata j2tta. Aga toreteatud piirides.

Vahepeal me v6tsime ette sellise suurep2rase missiooni nagu v2rvida Helmi juuksed roheliseks. Okei, mitte k6ik, aga siiski. T2iega ilus tuli kusjuures. (teeks mulle sinised?)

Teglt mul on praegu m2luauk ja ma j2tan kindlasti k6ik k6igeolulisema vahele.

ahjaa, meil on Kaidiga mingi gigatylid (again) aga sellest ma siin veel ei r22gi.

nii, vaheaeg.. INES TULI TARTUSSEEEE!! juba reedel. Ja nyyd oleme sellestajast siiamaani koos olnud.Muidugi selles pisikeses probleemis, et ma suutsin end vahepeal p2ris korralikult 2ra kylmetada. Aga siiski. Me k2isime inetud t6de vaatamas (julm hea, just selline mulle meeldibki), tutvusime mingi v2rvilise nokamytsiga Juliusega bussipeatuses, kysisime t2naval suvalistelt inimestelt “Kas sa oled 6nnelik”, laulsime toomem2el “Let it snow”d niiet politsei juurde s6itis ja meie dokumente ja andmeid p2rima hakkas (avalikus kohas karjumine on karistatav ), m2ngisime jalkat ja.. nii edasi :D

ja nyyd t2nahommikune uudis. Kui mu vanemad ytlesid, et yritavad siiski uuesti siis.. ma sain k6ne, mis ytles, et eile 6htul olevat tugitoole vastu maad l88dud (sorry, ei suuda ette kujutada) ja karjutud ja juristid ja uued korterid ja kes kellega elab ja.. jamh.

ja tavalised jenkki dentsid on paremad kui sidrunimaitselised.

bb.



Lisa kommentaar