Telefon-telefon, helise-helise

Kas olete jälginud kunagi inimesi, kes vastavad telefonile? Millised emotsioonid, miimikad, kõneviisid, hääletoonid! 

Olen seda pikka aega jälginud, tegelikult oleks õigem öelda, et see on iseenesest silma hakanud. Inimesed on erinevad, nii ka nende käitumine. Hetkega tekib pähe tuhat mõtet, kes on seal teiselpool traate, millest jutt käib, millised on vastaspoole emotsioonid jne. Tekib mingisugune oma kujutluspilt, mis tegelikkuses ei pruugi üldsegi tõele vastata. Niisamuti on ka esmamuljetega, mis on alatihti väga petlikud. Öeldaksegi ju, et ära usalda esmamuljet, kuid siiski seda tehakse ning selle tulemusena muutub ka kogu järgnev suhtumine inimesesse. Vahest paremuse suunas, vahest halvema.  

Kui võrrelda inimest, kes vastab oma hea sõbra telefonikõnele ning inimest, kelle tööks on vastata telefonile, siis nende kahe isiku vahel on nii suur erinevus. Kes teeb seda ülima hea meelega, kes aga tülpinuna. Eks ikka tuleb ette kõnesid, millele me ei tahaks vastata, kuid peame ning kõnesid mida ootaks alati.

Mismoodi vastate teie oma telefonile? Kas olete sellele kunagi tähelepanu pööranud? Kui ei, siis mõtelge. Ja mõtelge ka sellele, mida teised sinust mõtlevad?

 

This entry was posted in TÄHELEPANEKUD. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>