Ühe smsi lugu….

Tsau sõbrad :)

Ma tean, et olen blogi.ee unarusse jätnud ja olen paha paha paha.

Aga mu aeg kulub hetkel noormees Ma-ga väljas käimisele. Räägime pidevalt koos koos olemise juttu. Ja ma tean et lubasin et ei võta rohkem ühtegi meest jne jne…. aga noh kurat ta ise ju kõndis mu ellu, ja ma ei saa ka oma elu eest ära joosta.

Eile siis rääkisin oma naabripoisiga temast ja ta soovitas mul saata sms-i kus panen ta valima enda ja ühe teise neiu vahel kellega ta on koos koos. Täna lubas ta mulle öelda mis ta otsustab. Kell on palju ja ta pole helistanud ja äkki see ongi vastus. Ma ei tea. Aga ma ikka veel usun ja loodan et ta valib minu.

Kui ta seda aga ei tee, siis pole ka hullu, ja sms just saabus, et üks nendest, noormees Ke on ka siin ja ta vist tuleb ka meiega ja see pole hea…. siis ma ei saagi täna vastust yeyyy….

Igatahes kui vastus on ei, siis pole hullu…sest ma nagu nii olen veel ise MacDramyst veidi kinni ja see on normaalne.

Aga ma olen väsinud…väsinud, sest ma ei maga, no ma magan aga sellest unest jääb väheks. Ja see on hetkel nõme nõme nõme.

Niisiis ühe smsi lugu oli see…. ja kui kunagi aega saan, siis kirjutan mis juhtus :)

This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.