Appi! Laulupidu!

Üks asi mille vastu peaks ilmselgelt mingi keeld olema on mind õmblusmasina juurde lubamine. Tulemus on katastroof. Nüüd on, aga asi selles, et ma pean hakkama endale kleiti õmblema (ha-ha). Mul on selleks aega 2 päeva ja ma ei tea, mis sellest saab. Veedan oma päevad  majas luku taga ja üritan millegagi hakkama saada ning kõik meeles pidada, mida kindlasi ei juhtu. Õnneks on mamps kodus ning eks ta jõuab veel mu peale karjuda ja vaadata mind nagu idiooti. Ei aita muidugi ka see, et paps vaatab rõõmsalt ETV, kus vähemalt kord tunnis mainitakse, et laulu-ja tanntsupeoni on jäänud… Tahaks selle teleka aknast välja visata.

Heh, eks näe mis saab!

Avatar silla

About silla

Olen väike , hästi väike ja vaikne , väga vaikne ning armastan kirjutada. Otsustasin , et panen oma kirjutised hästi vaikselt kirja ühte blogisse. Olen uutele ideedele avatud ning loodan , et mu fantaasiale ei teki vahepeal piire mis ta mõttelendu piiraksid.
This entry was posted in Määratlemata. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>