Mina mina mina

12. Feb 2008

12. veebruar 2008, teisipäev, kell 12.55

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:08

yacht_charters_in_greece.jpg      Great….ma ei lähegi täna trenni…Savide trenni…Matil oli laps terve öö üleval ja siis Kristil sünnipäev ja sellepärast ei lähegi..noo pole hullu… :)

K tahab mul seda blogi teada saada..no tegelt ta leiaks selle ise ka kiiresti üles..aga no..ei tea…. Ta peab ka tegema, siis on lahe lugeda…nagu fun või nii… Saan kõik saladused teada…muhahahahhaahaaa!..ok..ma olen imelik..

Käisin vahepeal putkas šokolaadi ostmas…see oli küll mõttetu raha raiskamine, aga no suva..mõtleme selle peale, kui et see oli energia..kuna mul ei ole kodus midagi süüa….ja saiast on mul kopp ees… mul on vist allergia šokolaadi vastu….hmmm…vist..ma ei tea….oleks pidanud seda Kalevi oma hoopis ostma…see oleks olnud parem…äkki lähen uuesti.. ;) (wink, wink)

Õues on suht kevade lõhn..või no tunne…natuke nagu on. Ma nii ootan juba suve, ma ei tea miks, aga ootan. Igast asju tahaks teha! Oleks mul load, siis saaks USA’sse lapsehoidjaks minna, aga samas…Vaata, nüüd tuleb ju ära otsustada, et mida tahad eluga peale hakata vms..aga kui ma näiteks tahan nagu tantsida või asja, siis on ju nii, et ei saa aastat vabaks võtta..kui tantsid, siis tantsid ja kui ei tantsi, siis ei tantsi. Nõme..aga nii on. …ohhh..mul tuli idee! :) Juhul, kui ma ühtegi tantsukooli vms sisse ei saa, siis lähen aastaks kuhugi lapsehoidjaks! ..ohhh..see oleks täiega lahe!..niiet põhimõtteliselt, kui üks asi ei õnnestu, siis midagi ikka õnnestub…niiet juhuuu! lucky me! … :) :)  …

Tahaks minna Kreekasse…sinna tahan minna, tänu sellelel filmile “Rändpükste sõstarkond” vms..väga mõttetu film!. ..aga seal oli NII kuum kutt..ja seal oli kuidagi täitsa ilus ja rahulik ja siuke tore..sinna võiks minna.. Inglismaale tahaks minna, aga sinna vist väga kauaks ei tahaks jääda…mingi friik kliima…umbes nagu meil vist..vms…  Tegelt on veel igast kohti, kuhu minna, aga jah…keeruline…

…ma vist lähen youtube’i…ja enne käin orkutis ka läbi..äkki on K mulle midagi kirjutanud…näiteks oma blogi aadressi!….

bye bitches! ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik