Mina mina mina

19. Feb 2008

..kell on 11.47

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 11:58

thin.jpg    Tahate nalja kuulda? … :) enivei..ma sattusin siin jälle nende anoreksikute videote peale youtube’s eks…ja siis nii naljakas…ma mingi suht juba mitu videot olin ära vaadanud ja siis äkki mõtlen…I’m hungry..tahaks süüa…. :) niiet..ma tegelt kööki süüa tegema…hmm…mul ei ole eriti midagi süüa kahjuks..mingi leib on vist…viinerit on..üks juust on ka vist..piima on..õnneks..ok..tegelt kui see on kõik, siis ma HUI viitsin seda süüa..ma vist lähen hoopis magama… ;)

….ja homme olen faking kell 7.45 KOOLIS!!!! Muidu Aavik läheb hulluks seal…haah.pealegi teen ma ju seda ühiskonna eksamit..niiet jah….Villu, ole siis homme tubli! PALUN!!!!

ok…tuttu..vms.. ;)

APPI!!!..ma just leidsin nii õudsa video!!!    http://www.youtube.com/watch?v=xcr3TAwglaw     vaesed lapsed!!!!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik