Mina mina mina

19. Mar 2008

19. märts 2008, kolmapäev, kell 15.00

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 03:00

…ups kell on nii palju…pidime Kat’ga kokku saama a’la 12 vms…aga ups..siis ma alles ärkasin..

….selle asemel et hakata koju minema..hakkasin mängima simsi…i know i know…aga mul on seal praegu nii lahe pere! Ausalt ka! :) Alguses oli isa (selline nature isa), siis tal oli 3 last. Kaks tütart (teenagers; üks selline roosa ja teine selline gooti piff) ja üks poeg..(teenager..siuke surfar..kellele täiega meeldib trumme mängida.. :) kuum kutt.. ;) ) …siis nad seal elasid ja staffi..mingi hetk võttis isa naise..(roosal ja surfaril olid boy/girlfriend ka)…kellega lõpuks said kaksikud (poisi ja tüdruku)… siis need suuremad lapsed läksid kõik college’sisse…gooti piff hakkas koos elama mingi rikka tüübiga..kellel oli oma maja ja paska..nad väga üksteist ei armastat vms…aga no nad niisama on koos… ;)

…rohkem ei ole seal vist midagi..hmmm…ei viitsi ka kõigest kirjutada..

peaks hakkama koju minema..aga ma ootan, et KAt saadaks oma numbri…ai..loodame, et ta väga pahane ei ole..

…mul on tunne ka, et täna ei jõua trenni…sest mul on KÕIK tegemata…(raha vahetamata, riiided pesemata ja pakkimata, poes käimata jne jne jne…) no eks ma hiljem näen veel.. ;)

Mtv se VJ Martin nii sobib sinna MTV’sse! …ouuu…see Ska Faktor hakkas mängima…nagu inglise keel on päris hea…tugev eesti aktsent..aga pole hullu! :)

…üks halb asi on ka…gaad…(ok.ma ei ütle seda siin..see pole midagi nii erilist)…aga see on häiriv…eriti enne reisi..aga no ma elan üle! ;) (sest see pole midagi nii hullu)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik