Mina mina mina

8. Apr 2008

8. aprill 2008, teisipäev, kell 2.22

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 01:22

..i know i know..ma peaksin magama….aga ma vaatasin just seda filmi “Lost in translation”…nii hea film! Paar aastat tagasi ei meeldinud mulle see film eriti, tundus selline igav ja masendav, aga praegu mulle tõesti meeldis..soovitan kõigil vaadata! Kordagi ei olnud sellist tunnet, et kaua veel… Veel meeldis mulle see, et Scarlet ja see mees ei maganud üksteisega! ..see oli ülipositiivne! :) ..imelik..i know..aga vaadake filmi, siis saate aru..

…see mees oli abielus ja see naine oli abielus..kusjuures see mees siiski suutis oma naist petta!…no ta oli jumala täis, aga see ei loe..magas mingi punaste juustega lauljaga..aga ikkagi.. Jälle näide, et absoluutselt KÕIK mehed petavad (võib-olla mitte täna ega ka homme…aga ükskord ikkagi!) Kurb aga tõsi. …vb tõesti on kusagil selline mees, aga hmmm..tahaks teda näha! ojaaaa..

ok..ma pean vist magama minea…suht uni on ka…aga jahh..hea film oli… :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik