Mina mina mina

20. Apr 2008

20. aprill 2008, pühapäev, kell 22.33

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 09:33

 Mul on üks emotsioon….Sveale täna rääkisin seda..hmmm..she thinks i’m retarded…  ;) long story… 

Ohhh..maailma on ikka nii pisikene!

Ma mingi varsti ehk räägin niukest klatši et anna otsad…. seda ei oska keegi oodata! Ausalt ka! :) haah…

..aga muidu läks Valdo sünnipäev väga hästi. Ma olin nii normaalne…not that drunk and stuff..tantsida sai palju..see hea. Fun oli. Isegi Valdo oli üllatavalt kaine..GO VALDO! ;) ..aga nooo..wink, wink..küll te varsti saate teada, miks ta nii kaine oli ;) wink, wink…. hihihhihihiiii… :) põnev põnev.. ;)

(tra..ma ei ole mingi faking hiir!)

Ainuke halb asi oli, et mul oli vist liiga paljastab pluus seljas..hmm..minu arust.. hmmm…no osad teist näevad varsti neid pilte ehk orkutis maybe.. ;) …no vaatab..ma ootan ikka igaks juhuks kõik pildid ära… ;)

Abielumees on nii lahe..ausalt ka… (ma peaks talle muu nime panema!!!! hmmm…pakkuge keegi midagi..hmmm..ok..las ta praegu jääb nii….äkki A-mees?.ok nüüdsest on ta A-mees!)…siuke fun. Me ei teinud mitte midagi halba..tantsisime..suht palju tegelt..(vms)…ta tõesti oskab hästi tantsida..tõesti hästi…SOOVITAN SOOJALT ;) wink, wink…. eniveii..need ühed meil trennis L’id..mingi suht vihjasid, et “oiiiii..te tantsite nagu oleksite armunud vms….” nagu mida???? Gaad…me ju ainult tantsisime..ja juba on mingi probleem… kusjuures nad mainisid seda paar korda..aga kuna ma olin ikka natuke joonud, siis oli mul suht savi..niiet jahh.. Hiljem, kui A-mees oli koju juba läinud, siis saatis ta sõnumi..(suht siuke..hmmm..awww sõnum…vms..)…et selle seltskonna ees peame distantsi hoidma..et L’id olid autos igast kräppi küsinud.. Mis see nende asi üldse on?? ..halloo..inimesed ei tohi enam tantsida ka..on friigid!..gaad … (PS! Tantsimise all ma mõtlen..nagu vanad inimesed….a’la Mati Nuude järgi ja paska..väike valsike ja värk…..mitte mingi üksteiste vastu hõõrumine!)  ..eniveii…noo jahh..mul suht savi..niiet jahh….

..et kuidas see lause oligi??.. ahjaaa.. “mehed on munnid” :)

Kas juhtus veel midagi minuga?..hmmm…ohh ma ei viitsi kirjutada..eriti ei juhtunud midagi..niiet jahh..

..aga seda kõige magusamat uudist ei ole ma ikka rääkinud…hiljem räägin.. ;)

ok..ma magama vms.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik