Mina mina mina

29. May 2008

29. mai 2008, neljapäev, kell 23.58

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 11:00

Te ei kujuta ettegi kui tubli ma olin. Jahh. Ma käisin jooksmas. Nagu wao. Muidugi kui ma jooksma minema hakkasin, siis noh ütlesin vanaisale ka, et suht lähen jooksma vms. …ja teate mis ta ütles siis?? “Kas sa hakkad kaalu langetama?” NAGU MIDA???? Gaad…sa EI küsi midagi selllist..nagu siuke tunne oli, et “Nooh…paksu…hakkad ka lõpuks trenni tegema?”…gaad..no mida paska iganes. Kui ta läheks jooksma, siis ma ei küsiks ju midagi sellist..nagu daaa….

..jooksmine oli muiud täitsa tore. Jooksin oma lemmikmajani ja siis sealt veits edasi ja siis tagasi. Mul oli seljas mingi elukoom kostüüm…villased sokid ja tennised jne jne..(villased sokid seepärast, et see põrutaks jalgu vähem). Nii naljakas oli joosta, inimesed kõik mingi vaatasid..aga suht nagu positiivselt. Ma kujutan ette, et nad mõtlesid, et “oi..peaks ka trenni tegema” okok.. :) ..osad mingi vilistasid seal ja paska. Niiet suht fun oli joosta. Vahepeal ma kõndisin ka..aga üldiselt siiski jooksin. :) niiet go mina.

…kui ma tagasi tulin koju, siis vanaisa mingi ütles “nooh, ei viitsinud joosta?” …mul oli nagu et mida paska???? HALLOOO!!!!!! ma ei peagi jooksma mingi 2 tundi juuu!..daaa…ja halloo..see oli mul esimene kord joosta…peaks nagu alustama rahulikult. Ma saan aru jah, et kui ma oleks mingi 5 või 10 minutit jooksnud..nagu daa.. ma ikka mingi 20-30 minutit jooksin. Nagu..ma ei saa…Mis tal viga on? ..ses suhtes, et ta ikka oskab küsimusi esitada! ….ise persetab siin kodus. Gaad!..vaadake milline supportive vanaisa mul on. No ma ei saa…

…aga ma ise arvan küll, et olin tubli. Algus on tehtud. :) Loodame, et ma jätkan ka..kuigi see jooksmine mind eriti nagu ei tõmba..suht igav on joosta..vms..no ma ei tea..vaatab..

Oooo….ma ju lähen Rabarockile. I know..so not like me! :) ..Matile rääkisin seda, siis ta oli nagu, et mida paska?? … :) ..ja suht naeris. ..eino fain.

..tegelt see tuleb fun üritus..ausalt ka..või no ma vähemalt loodan. Ma ei lähe sinna ju üksi. Kristi, Lydia ja Reedaga. Autoga lähme ja värki. Kõik suht siuksed partymemmed..niiet …we’re going to rock! ;)

ok..ma siis ootan seda pidutsemist….selleks ajaks suht kool ka läbi..niiet jah.. ;)

:) ..ok..ma ajalugu äkki lugema või magama vms..

nighty night.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik