Mina mina mina

7. Dec 2008

“Isa tuli koju, isa käed on külmad…” – Pühapäev, kell on 12.02

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:03

Mis värk on?? Ma ei saa aru, millega mu isa tegeleb? No tegelt ka! ..iga nädalavahetus kaob ta kuskile ja pühapäeval tuleb siis koju jälle. Like WTF? ..paegu helistasin ja küsisin, et kus ta on (noh, et ta saaks mind koju viia) ja ta oli suuht siukse pohmellis häälega, ja et ta ei tea, millal ta koju läheb vms.. Nagu mida? …eniveii..mul on täiega isa geenid. ausalt ka. Aga jahh..

…mul on kummalised vanemad. Ema käib koguaeg Hiiumaal (wink wink) ja isa kuskil a’la drinking commuunis?! ..that’s just odd. Tegelt ka. Normaalsed vanemad peaksid kodus olema ja paska. 

eiei..kõik on fain tegelt.. niiet. :)  

..aga ei, ma ei saa aru, kas ta tuleb siis mulle järgi või mitte. Ses suhtes, et kui ta mingi kell 15 tuleb alles, siis no sorri! tegelt ka. Oehh.. ei tea, kas tasub ta peale loota..või peaks lihtsalt hakkama minema..

keeruline. (ema ka raudselt kodus eluvihane!..no sest ma lubasin kell 11.00 kodus olla.) 

Ma vist hakkan ikka ise minema..päärast tuleb ta oma mingite sõpradega.. and that’s too kriipi!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik