Mina mina mina

27. Jan 2009

..impressed! – Teisipäev, kell on 2.50

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:50

Saate aru! Olin täna siis seal Helsinki mingis plaadipoes ja mul olid mõlemad.. nii Gogol Bordello kui “The Swell Season”‘i plaadid käes ja enam-vähem juba mõtetes minu plaadimängijas.. kui kassas tuli teatavaks, et hui saangi neid plaate, kuna mul ei ole raha! SAATE ARU!!! ..nagu kui lähedal oli õnn!!! ..õudne kohe!   …aga vähemalt tore oli neid plaate käes korra hoida.. it was my special moment! :)

..ei Helsinkis oli tore.. sitaks sai kõndida.. lõpuks olid jalad ikka eluvalusad.. mul on tunne, et ma tundsin oma puusapainutajaid või puusaliigeseid vms.. eniveii..hea oli, et lõpuks läbi sai! :)

aaa…Evvu isa tuli meile ju pärast järgi. Ta isa on jumala cool.. või vähemalt tundub. Minuarust oli ta selline pisike isa.. kuigi samas..ma ei näinud ta pikkust..  Ei.. mulle jättis küll päris selline toreda mulje.. ta oli nagu koguaeg kiire kiire kiire… aga mis oli fain by me. Eniveii.. nii lahe on alati kellegi vanemaid näha..tegelt ka! ..lihtsalt põnev. nooh..et millised on kellegi vanemad ja kuidas nad on ja värki.. huvitav ju.. 

Täiega nõme, et mul raha otsa sai! Nagu täiega nõme.. niipalju cool’e asju oli, mida ma tahtsin.. Pekki, oleks mul sitaks raha, siis ostaks mingi miljon plaati ja värki.. oehh.. unistused..

Ok…mis veel head on juhtunud? :) wink wink… Trompetipoisiga rääkisime täna msn’is esimest korda ja nagu mingi elupikalt.. ja koguaeg oli joke joke’i otsa…ausalt ka. Meil on ikka päris sarnane huumor. Ta on jumala cool nagu.. me pidime isegi homme suhtlema.. urr. niiet ma ei oska kohe midagi sellest oodata .. eks ma siis homme annan teada, et mismoodi see välja nägi vms.. niiet põnev! ;)

aa..ja see Autotüüp. Ta on tore..aga vahel ajab ta ikka nii idiootset juttu!..no võib-olla on see tema huumor.. how the fuck should i know.. aga jahh… faking kriipi! 

oo..ma ostsin mingit rohtu ka oma soolatüüka jaoks.. üks päev on läbi ja mul on tunne, et ta juba on väiksem.. (obviously see mulle ainult tundub..aga jahh..) Küll ma saan tast jagu! :D  

aaa..veel uudist.. Bämps kirjutas orkutisse mulle nii superarmsa ja cool’i iseloomustuse. wao! :) ..You made my day! :D …kui mul emotuju, siis loen seda kindasti! :D

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik