Mina mina mina

3. Feb 2009

Mr. Secret – Teisipäev, kell on 1.30

Kategoorias: hot piece of ass... — villu @ 01:30

Ok. Ma olen seda nii kaua saladuses hoidnud. No ok. Osad teist võib-olla teavad seda.. Igatahes, nimeks panen talle Secret ja ma ei ütle rohkem midagi tema kohta. Sest who knows, kes võib leida selle blogi, tegelt ka! Igaks juhuks!!!

Eniveii.. Secret on nii lahe! Te ei kujuta ette!!! :D ..ta on veidi must noorem, aga see savi (vanus ei ole oluline). Tal on oma bänd..siuke grunge..mida ta vist väga armastab. Või vähemalt tüübid, kes seal mängivad meeldivad talle väga. Siuksed weird-tüübid.  Väike miinus on, et tal on pikad juuksed, aga samas..tema puhul on see nagu cool. Ta on väga boheemlane.. aga see on ka cool! Siis on ta ka suuht kunstnik. No ta on mingi väikesest peale kunsti õppinud ja tegelenud sellega. Eniveii..ta on jumala hea! aa..ja ta suurim kirg on ajalugu. Faak, ta tundub suuht perfect

No ma tean teda juba ammu ammu ammu! ..ikka väga ammu!! …kindasti on ta üks päev väga kuulus! ..no andekas on ta juba ammu! :)

No eniveii.. temaga on keeruline. Kes juba aru said, kes ta on (hopefully keegi ei saanud), siis saavad aru. 

Ta muidugi tuleb jumala lampi minuga rääkima ja värki. Isegi suuht kutsus mind oma bändi värgile.. aga jahh.. hmmm.. ma ei tea..  keeruline.

Igatahes, lahe, et ma tean sellist inimest! 

One day he’ll be GREAT! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik