Mina mina mina

22. Feb 2009

..kust ma tean, et ma sind ära kasutan?! – Pühapäev, kell on 10.49

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid! — villu @ 10:50

Õudne. Ma lihtsalt kasutan inimesi ära.. või noo.. hmmm..

Eniveii… eile sain siis Anniga kokku. Päris Anniga. You know.. punkar Anni. (Ei tea, miks kõik teda nii teavad?) Jäin mingi “natuke” pool tundi hiljaks.. ja siis läksime Krahli.. ooo.. Flöödipoissi nägime. …tegelt on tema hoopis Trompetipoiss.. no sest ta mängib tegelt trompetit. Eniveii.. ta oli jumala sõbralik ja paska. ja talle täiega meeldis, et ma tantsu õpin. cool. nii. siis nägin veel Alot. (jah..seda Alot!) Ou gaad.. ta oli “natuke” joonud ja mingi täiega chattis minuga! :D ..haha..hullult naljakas.. aga ei, ta oli ka täiega fun fun fun.

..nii.. kuna me täiega otsisime, et kes teeks meile jooke välja..siis jahh.. kui sul on plaan, siis obviously see põrub.. niiet jah. 

ooo.. seda Tox’i ekspruuti nägin kah! :) ..hullult chattsime kah..

Eniveii.. lõpuks siis tutvusin mingi tüübiga, kes oli mingi “veidi” Joy Divisioni fänn. Hästi selline tagasihoidlik poiss. …aga lõpuks oli ta suuht into me. ..  Tal oli mingi sõber kah seal.. (oma mingi tüdrukuga) ..eniveii.. nad olid nii sõbralikud mu vastu.. umbes, et täiega toetasid, et a’la meist miskit saaks. haha.  ohh jahh.. ei sitaks sai joodud ikka.. alustasime tequilaga.. jõime veel veini, viina, rummi..ja jumal teab veel mida..   Ta see mingi sõber oma pruudiga mingi kutsusid meid veel kuskile filmi vaatama or sometihng.. aga nooh.. ma just delete’sin selle idee. ..läksime hoopis pelmeene sööma.. kuigi ma ei söönud, sest selleks hetkeks oli mul juba suuht mitte kõige parem olla..

..ooo..ja koju sain ka. Taksoga. Tänu temale. niiet aitähh.

MIs mul veel meelde tuli. Autopoiss eks. Ma pidin ta kaasa võtma ju. Ta mingi helistas mulle, et mis ma teen ja paska.. eniveii.. lõpuks ma natuke liiga hilja helistasin talle ja siis läks nii..

Ei..tore oli. 

..täna siis ka isa ja vennaga poodidesse.. haha. tegelt ka! ..liiga kummaline. ..aga jahh, isale ei meeldi mu jalanõud or something.. siis jahh… :D haha.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik