Mina mina mina

20. Jul 2009

hambad, vanaisa, suguvõsa, friik… – esmaspäev, kell on 23.50

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:50

Oehh..mida kõike ma ei ole jõudnud vahepeal teha..

Käisime siis Svea, Liisa ja Kerliga Eestit avastamas.. Alustasime siis Otepäält, siis Pärnu, Hiiumaa ja lõpuks Laitse.  Suht siuke chill oli..  kõige põnevamad olid õhtud.. ;)

ja ps! Pärnusse tahan ma kindasti tagasi!

Hiiumaal tutvusin ju oma ema tüübi emaga. Isn’t that weird? …eniveii.. aaaa..ja kes veel ei tea, siis kuskil kuu aega tagasi mu vanemad lahutasid..aga nooh.. unustasid mulle mainida or something..

..natuke teised teemad.

Käisime isa ja vennaga suurel suguvõsa kokkutulekul. Mina küll jõudsin sinna selleks ajaks, kui enamus oli juba ära läinud, aga natuke ikka nägin kedagi.. Mingid tüübid olid lausa Prantsusmaalt ja Saksamaalt kohale roninud.. nagu väga cool. (ps. ühed sugulased mul on ju mingid stripparid.. või nooh.. olid or something.. päris põnev.) Aga muidu oli kokkutuleks suht lahe. KOhe näha, et alkohol voolab meil veres..  vanemad tüübid olid ikka väga purjus! .and i mean VÄGA! ..haha.. no vihjeks ütleme, et mu vanaisa kaotas peokäigus oma hambad ära. :) haha.. päris hea.

hommik oli ka hea… siuked näod olid kõigil ees, et õudne..  ja öösel oli veel hullult draamat. no kuna meile lubati, et me saame koju (mina ja vend) .. ja siis hakkas tulema, et oioi..öösel ikka ei saa sõita ja paska.. aga noo suva..

..muidu oli suht lahe seal.

Mis ma täna suutsin teha? ..ou gaad. Mõnikord on mul tunne, et mul tõesti ei ole ajusid..või kas ma olen tõesti nii naiivne?! wf?! .. eniveii.. te ei kujuta ettegi, mis friigiga ma täna kokku sain. holy shit! ..no tõsiselt..  tüüp tuli mulle ukse juurde vastu eks.. ja tal olid juuksed mingi kummalise geeliga kuidagi pandud.. ja oehh.. mis prillid..    okok.. nii hull ka ei olnud asi.. lihtsalt.. suht naljakas oli. Aga niisama tuttavana oleks ta jumala ok.

ps. ja ma ei ole üldse õel eks..

Homme Quinniga randa jalutama..  no küll me näeme siis..

Kolmapäeval Brüüüno..

..ja siis folk.   …. jne. jne. jne..

..päris põnev tekst. sorri.. üldse kuidagi blogida enam ei oska..  oma peas oli mul hullult fun tekst..aga nooh.. mis seal ikka..

üritan end siis parandada..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik