Mina mina mina

27. Aug 2009

who wants to dance with me? – neljapäev, kell on 12.40

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:40

Täiega nõme! Mati sai omale nüüd uue noore tantsupartneri (okok..sama vana vist kui minagi..aga no..see ei loe!) ja siis Letikas saatis kirja, et tantsulaager tuleb ja värki.. ja no…ta saatis selle mulle ka, niiet obviously olen ka mina kutsutud! ..aga nüüd on probleem. Mati laseb mu julmalt üle. Mingi noor piff tuleb ja lehvitab natuke oma ripsmetega ja juba olen mina unustatud. tere.tere.

..okok.. no vaatab. ( ja tegelt ma saan aru jah, et tegelt ma ju ei tantsi enam Matiga..niiet tegelt Matil õigus..) Ma saatsin muidu Letikale kirja, et ma ikka väga tahaks tulla, aga mul tantsupartnerit vist ei ole vms..

igatahes nõme.

Eile oli suht fun. Käisime Sveaga siis seda “La Gigolot” vaatamas. Väga sarnande filmile “Alfie” ..kuigi mulle “Alfie” rohkem meeldis. Lõpp mulle meeldis, et ei olnud selline tüüpiline.. aga samas..ega seal miskit väga erilist ka ei olnud..

..edasi käisime Sveaga siis söömas minu lemmikkohas Maitsev ja Tervislik. jammi..

..õhtul käisin siis Matil külas. jõime jällekord veini ja tuju oli hea. ja oo.. kuna Mati laps ka meiega oli ja kuna me Vahuritele külla otsustasime minna, siis sain ma Mati last kärutada.. :) jeii.. ei jahh.. hullult lahe oli! :) Ja Vahurite juurdes jõime veel veini ja sõime kooki.. oehh.. päris hea õhtu oli.

..peale Vahureid saatsin Mati ja Pisi-Mati koju ja kuna mul tuli kakao isu, siis otsustasin, et astun Levikast korra läbi. üllatus-üllatus, seal ei saanud kakaod..niiet olin sunnitud mingit rõvedat kohvi jooma.. aga noo.. see savi.

..õues oli ikka hull ilm! ..täiega sadas. jube.jube.

Ja nüüd olen Rattapoes. Õnneks ei pea ma siin kaua olema.. söön siin vaikselt kummikomme ja naudin internetivõlusid. ooo.. ja venna tegi mu ratta ka korda. jeii.. :)

..aga hpiame mulle selle tantsupartneri koha pealt pöialt! (..või mida iganes te hoida tahate…you pervs!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik