Mina mina mina

17. Oct 2009

Angiin – Laupäev, kell on 20.18

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 07:18

Ma vaatasin oma eelmist blogikirjutist. Oleks pidanud ikka kuidagi korralikult end terveks ravima (..aga no ma päris täpselt ei saanud ju aru, mida mul viga oli).

Igatahes olen ma nüüd juba päris pikalt kodus olnud angiiniga. Päris rets haigus. No tänaseks päevaks on juba veidikene parem, aga see, mis alguses oli! ISSVER! Ma enam-vähem nutsin valust, aga õnneks leidsin ma peagi, et valuvaigistid suudavad asja enam-vähem talutavaks teha. …no arsti juures käisin kolmapäeval ja kolmapäeval sain ka oma antibiootikumid, mis uurimisel selgus, et ei hakkagi kohe tööle, vaid mingi 42 tundi hiljem…ehk siis seepärast ongi mul täna juba natukene inimese tunne. Kurk on mul endiselt siuke päris pisikese auguga ja mäda täis. (suht väga rõve!)

Esimestel öödel käis ema koguaeg öösel vaatamas, et kas ma ikka hingan, sest see kurk oli nii-nii kinni ikka paistetanud.. päris õudne oli ikka! vuihh.. ootan juba, et täitsa terveks saaksin! :)

Täna hakkasime emaga õmblema. No ma õmblesin ja ema siis aitas. Koguaeg väsisin ära…. arvatavasti ei peaks ma tegelikult selliste asjadega tegelema..aga nooh.. suht igav on juba. (ja hea on kui miski su mõtteid valust eemale viivad). Homme õmbleme edasi.. ehk jaksan homme lõpuni teha.

Quinni on mulle mitu korda helistanud ja mingi sõnumi saatis ka vist, aga ma pole kordagi jaole jõudnud.. Miks ma tagasi ei helista? ..no esiteks sest mul on natuke keeruline rääkida..(suht valus ja.. ja peale selle..see paneb rohkem neelama..ja vot see ongi valus!) ..ja teiseks..  ma ei viitsi taga rääkida. Homme ehk tegelen asjaga.. saadan sõnumi, et ma olen haige.  (aga tegelt on lahe, et ta nii huvitatud minu tegemistest oN!)

Te kindasti imestate ka, et kuidas ma internetis olen. Kusjuures…ma olen täitsa enda arvutiga netis. Leidsin mingi salasõnata neti ..niiet jeii! :) lucky me.   ..aga nooh..vaevalt ma siin kaua olen.. arvuti on ka selline väsitav asi.

Reedel on VLÜ Viljandis.. mul on suur-suur soov, et ma äkki ikka sinna saaksin minna! Ma väga tahaksin! Peale selle on siis ka see rebaste asi! …niiet parem oleks, et need mädajunnid hakkaksid ära minema! ..ja kõik saaks korda! (..ja et ma ei väsiks enam ära!)

Päris palju olen siin oma tervisest rääkinud.. no jah..ega mul siin midagi põnevamat ei olegi juhtunud.

Ma ikka mõtlen, et hea, et ma ikka emale teisipäeval helistasin ja küsisin, et mis ma peaks tegema, et nii valus on kurk! ..ma ise oleks raudselt mingi…et ahh… mis seal ikka! ..ja trullinud edasi..

Ok..aitab jurast. Lähen viskan pikali.

ciao! ..ja missin teid juba kõiki.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik