Mina mina mina

14. Jun 2010

vihad, mehed, paljad ülakehad…mmm… – esmaspäev, kell on 1.15

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:15

Meeste Tantsupidu siis selleks korraks läbi. Mul oli täitsa tore. Hullult nägin igasugu tuttavaid (no neid oli tõesti palju!). Ma olen kogu sellest asjast ikka sitaks väsinud.. Õhtuti käisime seal telgis mingitel simmanitel or something.. Reedel oli lahedam, siis oli selline ansambel nagu Lehmakommionud – väga hea!!! :) ..ja peale selle oli seal palju vähem ka rahvast, mõnusam oli. Laupäeval olid Kukerpillid (mulle nad eriti ei meeldi.. ma mõtlen tantsimise mõttes..liiga rahvatants.) ja rahvast oli ka paaaaaalljuuu rohkem!! ..laupäeval sain ka Kuljusega tantsida, see oli mõnus.. Kuljus tõi mind Tallinna ka.

Muuseas..nädalavahetus kainena! :) Kas te usute?! Ma ise ka imestan! ..aga mul oli väga lõbus! :) (..ja midagi rumalat ma ei teinud.. enda arust vähemalt.)

ps. me olime Maatüdrukuga (nimetame teda nii..kuigi ta ei ole nii maatüdruk midagi! ..aga tüdruk, kellega ma käisin siis..) nii tublid. Maatüdruku ema oli teinud meie poistele ju rullbiskviiti, siis viisime oma näljastele positele seda. Veel käisime pizzat neile toomas, sest nad olid mingi terve päeva näljas seal olnud. Siis said nad seal meil full-body-massaaži (no olgu, ainult üks poiss) ja sõidutasime neid autoga igale poole. Lukselu! :) Tegime teised poisid kadedaks küll! ;)

Väga tore oli. Ja sitaks sa ikka tanstida.. oehhhhh…

Aga olgu.. ma ei jaksa enam. uni tikub lihtsalt ligi!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik