Mina mina mina

17. Nov 2010

education for everyone!! – kolmapäev, kell on 13.38 (itaalias 12.38)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 01:38

Nonii streigil käidud. Ohh.. päris lahe oli. Kõik võtsid oma maskid ja osad, kellel olid, võtsid oma šongleerimispallid kaasa. Paljud riietusid nagu klounid. (ma räägin meie inimestest). Ma sain nii palju žongleerida.. ohh! Isegi paar trikki õppisin.. ehk siis nüüd tuleb neid harjutada! .. mingi hetk meie tüübid laulsid mingit laulu ja hiljem Tsirkuse-Poiss žongleeris friking 9 palliga ja tegi muid trikke. (ütleme nii, et mul on veel PIKK-PIKK maa minna..) Ja hiljem niisama tänavapeal tegime igast trikke ja niisama..  Aga muidu streigi rongkäigul oli suht ok’lt noori, kuigi ma arvasin, et ikka rohkem, aga eks see Arezzo on ju suht pisike kah.. niiet jah.

Täna on meil 4 tundi veel commediat. oehh. ja homme saab see läbi! Can’t fucking wait! (samas.. i’m totally going to miss it!)

Nüüd olen väsinud.. ohh. Ciao tutti!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik