Mina mina mina

10. Jan 2011

nanny? – esmaspäev, kell on 19.49

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 07:49

Mõni asi ikka absoluutselt ei muutu. Mingid mõttes on tore, aga samas.. kui miski ei muutu, siis on ju igav. Kuigi samas.. vahel on tore selline hea kindel tunne. Nagu kodu. (kuigi.. ka kodud võivad muutuda/kolida/kaduda)

Olen siin nüüd kahe päeva jooksul käinud kaks korda kinos. Eile käisime isa, venna ja venna pruudiga filmi “Tourist” vaatamas. Päris hale oli.. mõlemad isaga ei suuda isegi date’i endale leida. (tegelt oli väga tore) Jagasime popkorni ja värki..  Ja täna käisin Sveaga “Tucker & Dale vs Evil”. Suht.. hmm.. naljakas. Ütleme nii, et “Tourist” meeldis mulle rohkem (siuke suht kuum..ses mõttes, et kui Johnny Depp ja Angelina Jolie et oleks seal mänginud, siis oleks ikka eriti pask film olnud!), aga mõlemad olid suht whatever filmid. Ja ma tõesti ei tea, miks ma siukseid filme vaatamas käin. Ju siis on selline periood. Tahan lihalt midagi vaadata ja mitte midagi teha ega mõelda (mitte et ma muidu täiega rapsiks ja mõtleks koguaeg).

Õhtul ehk saan Malta-Tüdrukuga kokku. No parem oleks! Sest ma homme eriti ei viitsi.

Ja ma nii loodan, et ma saan Mati last homme ja ülehomme hoida. Kuigi arvatavasti ma seda tegema ei pea..sest no.. küll ta ema tast huvitub.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik