Huvitav päev töö juures

Täna oli tööl väha kummaline päev.

Tööd oli meeletult. Olin kassas, vahetasin töökaaslasega tööpäevad ära. Mul oli ka lõpukassa, s.t et ma olin viimase tunni üksinda kassas.

Kliente oli palju ja kui ma olin saalipeal, siis oli vaja ka pidevalt joosta. Muidugi oli palju vene keel, millega ma jään totaalselt jänni. Väga tahaksin ja pinguta, et neist aru saada, aga ma ei saa neist aru.

Kassa juures oli ka nii palju muud tegemist, et õhtuks sain vaevalt oma ülesaneded tehtud.

Kuumaga on inimesed kurjad. Ma püüan mitte kõike isiklikult võtta ja kinnitan endale, et ma alles õpin ja vigade tegemine on inimlik, aga ikkagi on paha… Vahel ma ei saa aru, mida klient ütles. Mõni räägib nii vaikselt ja ainult noogutab või liigutav vaevalt kulme ning nii raske on aru saada.. siis ma oletangi.. ja vahel oletan ka valesti. Igatahes, sellega tekitan ma suure segaduse ja klientide pahameele. Selliseid tobedaid olukordi on nii palju tekkinud juba.

Aga huvitav ja uus (minu jaoks) oli see, et täna küsiti päris mitmel korral mu telefoni numbrit. Ei tea, miks see nii oli. Noh, üks klient oli joonud, aga ikkagi. Varem pole minuga nii juhtunud. See teeb meele kohe rõõmsaks. Kõigest süütu nali, aga ikkagi on tore. Nagu kompliment või nii… Sellise raske päeva korral oli see hästi tore.

Eile olin ma üleval kella 2:00-ni ja ärkasin kell 6:00, et tööle minna. Kuid ma ei olnudki väga väsinud. Hommikul oli raske ärgata, kuid tööl ei saanud enam arugi, et magamata olin… Ka kassa klappis. Kaks senti oli üle, seda ma tean, kust see tuli ja viiskümmend senti ka, kuid see oli minu valesti lugemise tulemus arvatavasti.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>