Kas te flopit mäletate?

Leidsin ema sahtlist flopid (disketid). Ma ei tea, kuidas nende pealt infot kätte saada. (See pole probleem, veel.) Ajalugu koos seal peal oleva infoga. :D

270820152251 270820152252

Kipub sedapidi minema, et ka CD-d jäävad minevikku. Mälupulgad ja välised kõvakettad tulevad peale.

Mõtlen, et kui palju see flopi mahutas. Kas üks film mahtus sinna peale?

Ema tahab, et ma paneksin oma filmid ja fotod tema CD-le. Esiteks ma ei oska ja ei tea, kas ma enda arvutiga seda teha saan ja teiseks tundub CD juba ajalugu. Ma kardan, et sinna mahub vaid üks film, aga mul on neid natu rohkem. Ja seega olen viivitanud sellega.

Ise kasutan välist kõvaketast ja mälupulkasid.

Igapäev üks või kaks postitust. :D Tegin natuke kiiret statistikat. Kipun postitustega liialdama siis, kui mul on rasked ajad, kui olen ärevil ja stressis või depressiivne.

Minny on väga haige inimene. :D Vaimselt haige, aga arstid pole seda kinnitanud. Minny ise pani endale diagnoosi. :D Ma ise tean ikka kõige paremini.

Kunagi (ammu) polnud mul probleemi hommikul kell 5 ärgata ja jooksma minna. Sadas vihma või olid väljas miinuskraadid, ma läksin. Aga enam ei saa. Lihtsalt ei saa ja ma ei saa aru miks.

Terve päev olen ma uimane ja unine.

Tuvastasin, et äratuse edasi lükkamine on probleem, see on mul saanud juba traditsiooniks. See on kõiges süüdi. :D Aga äkki homme ma suudan end kokku võtta.

Täna saatsin (lõpuks) ühte ettevõttesse kirja, et soovin sinna tööle saada. Kaks ettevõtet veel ja siis peaksin ma vaatama töökuulutusi. Ja keele õppimine on jäänud soiku. Häbi tunnistada, aga nii see on.

Ohh… mida ma siis veel kirjutan? Ei kirjutagi midagi. Püüan magama minna. Tahaks homsest hästi tubliks hakata. Miks ma ei võiks kordki olla eeskujulik ja aktiivne ja tubli ning rühkida mitmel rindel? :D

Kirjutas: Närtsinud Roos (Minny) :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>