Leidsin killukese enda minevikust

Täna mu tuju natuke langes. Hommik algas üsna hästi, aga siis… Nüüd hakkasin ma otsima midagi positiivset ja leidsin mitme aasta taguse postituse.

Postitus on kirjutatud 27.08.2013.

  1. “Kannad maski, et teistele muljet avaldada” – selle punktiga praegu probleeme pole. Mina olen mina.
  2. “Sa lased kellelgi teisel enda eest unistada” – probleem. Võitlen oma soovide, unistuste ja tõekspidamiste eest, aga olen praegu nõrgal positsioonil.
  3. “Elad negatiivsete inimeste keskel” – ei ole probleem. Negatiised inimesed jäid kaugele Eestimaale.
  4. “Oled isekas” – probleem. Minu jaoks pole probleem. Praegu ma tunned, et pean natuke isekas olema. Sedaviisi tasakaalustan minevikus olnut. Mitu aastat sõideti minu soovidest tuimalt üle. Ma ise lasin seda teha, ma ei väärtustanud ennast. Nüüd väärtustan ja natuke olen isekas.
  5. “Väldid arengut ja muutusi” – probleem. Praegu olen nagu kahe astme vahel. Ma ei pea õigeks uusi riske võtta enne, kui olen vanadega ülehepoole saanud. Kui olen mingi stabiilsuse saavutanud, kindla jalgealuse. Seega jah… Praegu ma täiega väldin muutusi.
  6. “Annad kohe alla, kui tekivad esimesed raskused” – sellega probleeme pole. Mina ei anna alla. :D Ma olen selle vastand.
  7. “Üritad tegeleda igapisi asjaga” – see ei ole probleem. Hoian oma sihti silme ees. Ignoreerin neid pisiasju, olen isekas.
  8. “Lepid vähemaga, kui väärid” – ma arvan, et see pole ka probleem.
  9. “Oled valmis lõputult ootama” – njah, täitsa oleneb. Toona kirjutatu kehtib jätkuvalt selle punkti osas. Kahe aastaga pole mu seisukoht selles osas muutunud.
  10. “Oled laisk” – see on suhteline mõiste. Praegu ma tegutsen rohkem kui varem. On selliseid produktiivseid päevi ja vähem produktiivseid päevi. Vahel puhkan. Kuid ma arvan, et keskmiselt ma pole laisk.

Kümnest kolme või nelja punktiga on probleeme. Ma arvan, et see on täitsa ok tulemus. Seega tuult tiibadesse mulle. Ikka edasi, ikka edasi… :D

Ma vajasin just seda meeldetuletust, et (1) ära anna alla, (2) kui keegi on minu vastu, siis see näitab, et olen õigel teel (olen mina ise), (3) ära lase kellelgi teisel enda eest unistada.

Täna ma vajasin just seda kolmandat. Hea on ise-enda sõber olla. Mulle täitsa meeldib juba. :D

Rubriigid: Määratlemata, Midagi positiivset. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>