Minny on roostes

Koputan siin oma pead. Ma ei oska seda peenikest juttu ajada, eriti inglise keeles. Iga lause või tähtede kombinatsioon on vale ja halb jne… See ei sobi mulle. Suhtlemine ei sobi mulle, eriti veel, kui mina olen algataja. :D

Eile kirjutasin Šarunasele, sest S tahtis midagi teada. Lõpuks kirjutasin “That god”. Täiesti kohutav, ma ei hakanud seda parandama, sest nagunii polnud mul midagi öelda ja kindlasti oleksin asja vaid hullemaks teinud.

Täna mõtlesin, et kirjutaks Šarunasele midagi. Tahtsin kirjutada “Mida sa teed, kui sul on vaba päev?” Kontrollisin üle, kuidas kirjutatakse vabapäev (google ütles, et lahku). Tulemus “What you do, if you are free day?” Kohutav. Ta ei ole vabapäev, tal on vaba päev. :D Mõni inimene mõjub niimoodi, et ma hakkan üle mõtlema ja vigu tegema. Pingsalt üritan eriti tubli ja tark välja näida, aga temaga kukub vastupidiselt välja…

Ma vist ei arendagi seda vestlus kuhugi edasi.

Ma tunnen ennast nii tobedalt… Tühine asi. Las minna. Püüan muudele asjadele mõelda. Põgenen… Mõnikord mulle meeldib põgeneda. Viskan kõik asjad maha, jätan kõik pooleli ja põgenen. :D

***

Aga mõne asjaga saan ma hakkama ka. Positiivse tulemuse (ei, mitte HIV-test). :D tegelikult käisin täna jälle jooksmas. Mõõtsin aega ka ca 1 h 9 min. Täitsa hea tulemus. Ma panin endale selga jope ja paksu talvise pluusi, kaks paari pükse, aga vist sai palju. Mulle ei meeldi oma keha näidata, aga suvi tuleb ja liiga soojaks läheb, seega… Pean vist lühemad püksid välja otsima ja lühema pluusi… Vett peaksin vist ka kaasa võtma. Täna hakkas isegi natuke paha joostes. Oletan, et veepuudus.

***

Ma peaksin õppima. Kõvasti taani keelt õppima. Aga väljas on nii ilus ilm. Ma nii väga tahaksin minna mere äärde jalutama. Ja nüüd ma siis võitlen endaga. Surun end arvuti taha, aga õppimise asemel kirjutan siia või tüütan oma kohutava inglise keelega võõraid inimesi. Vähemalt on mul FB-s ilusad pildid, olen noor ja blond ja sale… Seegi hea. :D

***

Bööö… Ma olen nii üksik. :D Ei, pole hullu. Saan hakkama. Püüan olla asjalik. Seltskondlik ei oska olla, seega olen asjalik. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>