Täitsa ok päev oli

Muidugi päev pole veel läbi, aga suurem osa päevast on läbi ja see oli ok.

Mulle anti täna koolis võimalus särada ja ma sain sellega omast arust suurepäraselt hakkama. :D Õpetaja Nina (Kennethi naine) andis meile tundi, sest Bente võttis vaba päeva. Me pidime (tänaseks) kodus ühe väikse loo läbi lugema ja siis tunnis pidime seda üks-ühele jutustama. Lõpuks kirjutas Nina märksõnad tahvlile ja palus mul nende märksõnadega lugu jutustada. Terve klass kuulas. Ma tundsin end harukordselt vabalt ja jutustus tuli suurepäraselt välja. Kiiresti kiikasin sõna ja siis pöörasin end klassi poole ja püüdsin neile kõigile otsa vaadata ja jutustada.

Hommik algas ka toredalt. Täna olin mina. St tegin kaks punupatsi. Jah, olen lapsik ja nunnu vahel. :D Wasim ütles, et ma näen välja nagu “Sandibell” (kirjutan nii nagu kuulsin, aga panen video ka).

Wasim ütles, et see oli tema lapsepõlve (lemmik) multikas. Ma sain aru, et lugu mingist ajakirjanikust. Aga… Ütlen ausalt, et ma ei tea sellest midagi. Kuid täna sain Wasimilt ekstra tähelepanu.

Õpetaja Annaga tegin vaherahu. Üks päev olid Maria ja Emily teinud kodus õpikust ülesandeid (mida polnud palutud teha) ja siis Bente pahandas nendega.  Seega… See õpik on püha. S-le ütlesin: “See õpik on püha. Selles õpikus võib lehti keerata, vaid siis, kui selleks luba antakse.” S naeris ja ütles, et siis on see püham kui Piibel. Jah… :D

***

Neljapäeval on mul modultest (kirjutamine, kuulamine ja lugemine). Järgmine nädal on suuline teest. Koduseid töid anti ka, aga ma plaanin nendega homme tegeleda.

***

Täna oli Sarunas parkinud oma auto minu auto ette, parkla teisele poolele. Silmasin tema autot ja siis nägin teda ka. Lehvitasime, naeratasin ja kõik. Ma ei taha pealetükkiv olla. Mul polnud midagi öelda, seega ei astunud ma talle ligi. Ooo… Ma olen ikka nii cool. :D Iga mehe unistuste naissoost semu. :D Ma tahan nii mõelda. :D

Igaks juhuks märgin ära, et “semu” ei ole midagi seksiga seotud. Mina leksikonis (see, mis on minu peas) tähendab see head sõpra. Sellist, kellega on hea vestelda, jalgpalli vaadata ja õlut juua. Mina küll neist kumbagi ei naudi, kuid… Kui õlu asendada mahlaga või kakaoga ja jalgpall asendada komöödiaga, kus on seksikad pool paljad naised ja uhked autod… Siis… Siis olen semu. :D

Muidugi ma sõidan ise autoga nii coolilt, et meessoost isikutele (s.h. poisid ja mehed (tahtsin peent nalja teha)) avaldab mu juhtimisoskus muljet. :D Ma vahel isegi imiteerin seda BMW-rullnoksi poosi… See pool viltu ja ainult nina pasitab rooliratta vahelt. :D Ja käsi on käigukangil ja siis lahmin neid käike ja muidugi ratas käib igal ristmikul ringi. Igal koghalt-võtul jätan natuke rehvi afaldile. :D

Ma olen nii äge. Miks keegi mind ei armasta? :D Nalja teen. Tegelikult ei pea ma end lahedaks. Üritan vaid enesehinnangut tõsta, sest keegi teine seda minu eest ei tee, aga endast hästi arvamine mõjub päris hästi (mõtlen enesekindlust).

Armastuse koha pealt. Ma ei teagi. Mulle väga meeldiks kui see armastus kasvaks välja ühest heast sõprusest. Seega pigem ostin endale semu (esmalt). Sarunas kolib ära ja ma arvan, et tegelikult ta mind oma semuks ei taha. Meil pole sellist semu-klappi (tekkinud veel) ja mina ei tahaks kellegi järgi joosta ja pinda käia. Ma olen ju nii cool, et teised peaksid minu järgi jooksma. (Ma nüüd kahtlen, kas järgi või järele. Aga… Las see jääda neile, kes enda enesekindlust tõstavad sellega, et magistrikraadiga Minny teeb titekaid vigu. Las need ilma kraadita inimesed tunnevad end targemana kui Minny. Olgu neilgi hea päev.) :D

Ma ei pea end targemaks kui teised. Ma ei arva, et oma kraadiga kuulun ma mingisse teise kastikesse. (Ma arvan, et kõik on ühes kastis ja joovad samat vett ja puudutavad samat maakera…) Aga ma ei saa salata, et natuke annab küll mu egole laksu see, kui keegi peab vajalikuks mulle mu vigu ninale visata. Eriti mõjub veel see, kui märgitakse ära mu kraad. Siis kõlab see umbes nii, et “Minny nüüd sa pissisid küll oma püksid täis.” Noh, et tegin oma kraadile häbi… :D Loodan, et see on mõistetav. Selline segane tugevate tunnete kompott. Ärge siis nii tehke. Ma võin väga vihastuda. :D Ja see pole üldsegi hea. Noh, Minny südamele ei mõju see hästi. Ma olen ikkagi vana inimene. :D

Aga aitab vist tänaseks.

Kuulan taani raadiot, seega kirjutan täna eesti keeles. (Kuigi oleks kena, kui kirjutaksin taani keeles, aga mul on moodultest tulemas ja seega võtan ma asja natuke lõdvemalt). :D

Ma saan hakkama.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>