Kurameerimismängud esimesest reast

Tööl ei ole ok. Reedel olin neljandal liinil (jah Lars). Seal oli ka Maria (55-60 aastane, 4 last ja 7 lapselast) ja Natalia (30-aastane, kaks last ja mees) (poolakad). Need ripuvad Larsi küljes.

Kõik juba teavad, et mulle Lars väga meeldib. Kujutate nüüd ette, kui vastik mul töötada oli, kui need kaks talle terve päev keelt kõrva ajasid ja ta naeris nendega koos. Nautis seda sooja fännklubi.

Mina sain hakkama. Tuju natuke vajus ära ja väsinud olin ka. Kuid…

Kui ma õigesti aru sain siis see Inge sakutas Nataliat käest. Ingele meeldib ka Lars väga. Ta ei kannatanud enam välja, et need kaks Larsi küljes rippusid. Ja Natalia dramatiseerib alati üle. Tegelt pole valus, aga mängib, et nüüd murti küll luud ära.

Inge on mind ka käest saputanud, aga siis töötasin Eriku liinil ja ta püüdis mu kätt päästa. Noh, läksin kala päästma, aga oli oht, et liin rebib mu kinda või sõrmed kaasa. Ma ei tea, kas ta muretses rohkem minu pärast või liini pärast. Arvan, et see viimane, aga… Noh, ma tean, et Inge kõvasti ei sakuta. Nätuke ehmata ja annab tunda, aga isegi sinikat ei teki. Kuigi minule tekivad sinikad väga lihtsalt.

Seega…

Natalia mängis üle ja läks Hellele kituma (ülemusele). Ülemus ütles paar sõna Ingele. Inge käis ja patsutas ja nunnutas Nataliat. Maria karjus, et kõik on ok, et pole probleemi.

Ja sedasi ma seal töötasin. Minu osa oli tumm ja vaikne. Hoidsin Larsist eemale. Söögisaalis kohtume, aga ta läheb varem pausile ja tuleb pausilt varem, seega me ei istu koos just kaua 5-7 minutit. Mina lugesin oma raamatut ja jätkuvalt isegi ei tereta.

Pärast seda vaimset pingutust pea valutas ja olin väga väsinud.

Esmaspäeval olen jälle Larsi liinil. Nadja läks puhkusele, ju vist asendan teda. Nadja on Larsi assistent, ta töötab alati seal ja neil on juba klapp tekkinud. Töö mõttes. Nadjal on mees (keda ma tean keeltekoolist) ja laps on neil. Lars erilist huvi tema vastu pole üles naidanud. Ega ma ka väga tea, sest ma tavaliselt seal ei tööta. Ma lahkusin enne, kui Nadja tuli.

Ma loodan, et minu töö Larsi läheduses piirdub esmaspäevaga. Järgmisel aastal panen paika lahkumise kuupäeva ja siis peaks ka toorkala tulema ja Nadja tuleb tagasi ja Natalia ka, seega on väiksem tõenäosus, et Larsi lähedal pean töötama.

Jah, see on mulle raske ja ta on järkuvalt mu peas. See on ajuvaba. Mina olen ajuvaba. :D

Küll kõik läheb paremaks.

***

Kustutasin rämpskommentaare. Leidsin masstegevuse nupu ülesse. Nüüd kui sinu kommentaari pole, siis olen selle beebi koos musta veega ära visanud. Võid aga uuesti kirjutada. Äkki järgmine kord näkkab.

***

Ühe pildi Nataliale joonistasin valmis. Tina tahab oma koerast pilti, seega tuleb see ka joonistada.

Jah, Natalia ripub minu Larsi küljes ja mina joonistan talle pilte võileiva hinna eest. Matan palju aega ja energiat ja keharessurssi sellesse. Olen mina alles märter. :D

Ma püüan üle olla. Ma ei tahaks käituda nagu Inge (49-56 aastane). Ta ei suuda end kontrollida. Mina tahaks suuta end kontrollida ja seda nõmedat Larsi mõju ka. Viimasega on natuke raskusi, aga… Ma arvan, et tööl ei paista välja, et Lars mulle nii hullult meeldib.

***

Saipin ei suutnud ka seda välja kannatada, seda Natalia ja Maria kurameerimismängu. Ta pakkis vihaselt ja hingas kiiresti. Ta oli ka silmnähtavalt ärritunud, et need kaks nii teevad. Mina keskendusin oma tööle.

Jah, küll minda olen ikka tubli.

***

Simona oli ka seal. Tema on noor ja väga armas tüdruk. Tema on täiesti ükskõikne Larsi suhtes. Hämmastav. Üks vähestest. Ta naeratab nii soojalt ja sõbralikult.

***

Jah… Nüüd sai jälle Larsist üks postitus tehtud. Võin magama minna. ;)

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Kurameerimismängud esimesest reast

  1. äärelinna rohutirts kirjutab:

    ” Lars erilist huvi tema vastu pole üles näidanud. “…
    Mina ei eeldaks abielumehelt mingit huvi kellegi vastu.Sellised “huvid” on mul kunagi muidugi mehe käest viinud küll, aga aktsepteerima pole ma seda õppinud.Seda keissi jälgides ei arva küll, et sel Larsil peaks mingid e e l i s e d kellegi jaoks olema või kas üldse. See kõik ikka rohkem sinu fantaasia ja unistus ja hingevalu(?)

    • Avatar minny minny kirjutab:

      Üks väike asi on jäänud kirjutamata. Lars pole enam abielumees. Ta on rohkem nagu vallaline nüüd. Aga pole minu asi rääkida. Ja seetõttu, et ta pole enam abielumees, on tema ümber toimuv väga aktiivseks läinud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>