Mina mina mina

13. Jan 2009

Täielik luuser.. – Teisipäev, kell on 10.20

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:20

Ok. Arvake, kus ma peaksin praegu olema… Jahh..ÕIGE! ..koolis. Ma olen nii uimane ikka. Ma lihtsalt ei viitsi otsida omale pluusi.. mul püksid ja läätsed juba on.. aga ohh jahh..

Someone do something! 

..okok..ma kohe hakkan minema…et Inna tundi siis ei jõua.. but i think i’ll survive..

aaa..eile oli meil selline aine nagu Häälejooga. See on ikka täiega kriipi aine! ..see naine on nii kummaline, aga siuke fun’ilt kummaline. ..pidime seal ähkima nagu koerad ja paska.. 

oo..oo.. ma nägin unes ju Taavit.. Ta oli jumala kuum mul unenäos.. ;) jees jees.. mingi isa ja vennaga pidime Pariisi sõitma eks…ja siis Taavi tuli ka meie poole millegipärast… ja siis me seal olime ja rääkisime..ja.. eniveii.. weird dream.. aaa..ja siis lennujaamas oli veel mingi selline box vms, et kui maksid raha ja registreerisid end, siis said nagu kuskil teises universumis vms ära käia.. täiega kriipi!

..hakkasin eile filmi “A Lot Like Love” jälle vaatama.. see on nii armas film. Mulle väga meeldib!

(ok..ma ei vihka kooli.lihtsalt ei viitsi täna.. – laisk olen..)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik