Mina mina mina

15. Jan 2009

Crash – Neljapäev, kell on 23.57

Kategoorias: Film — villu @ 11:57

Lõpuks ometi vaatasin filmi “Crash” ära. Jumala hea oli.. aga kuidagi veidi väga masendav!

PS! Kui sa ei ole seda filmi veel näinud ja ei taha teada saada, mis seal toimub..siis ei tasu eriti edasi lugeda..

..kuigi samas..ega kõigest ikka aru ei saa!

…kõige coolim koht, mis mulle kõige rohkem meeldis, oli see kui see hull rassist..no see tüüp, kellel isa haige oli..eniveii… kui ta selle naise sealt autost päästis! ..alguses mõtlesin, et ta jätab äkki selle naise sinna… ja lõpp oli ikka eriti hea, et kui ta selle naise pärast autosse tagasi läks.. nagu fakk! Liiga. Et nagu igas inimesed on midagi head ja samas midagi halba.. nooh..et osadele jätad sa sellise mulje, ja osadele teistsuguse.. ja vb need, kes rohkem räägivad, või jätavad mulje, et on hullult halvad vms, siis tegelikult võivad just nemad olla need, kes aitavad sind vms.. 

..ja kõige nõmedam koht oli see, kus see “hea poiss” (no see politseinik) selle musta tüübi omal autosse võttis ja ta hiljem maha lasi.. no tegelikult ma saan aru küll, miks ta nii käitus, aga ikkagi. nii nõme, et nii läks..  aaa..aga muidu see must poiss oli ülicool! …nagu mingi täiega sõbralik ja nii.. kusjuures..nad mõlemad olid just sellised, et uskusid just, et vahet ei ole, mis rassist sa oled.. aga vot, kuidas nendega lõpus läks… 

aaa…ja see lapsega tüüp. Fakk, liiga normaalne  mees! ..ja eriti haige oli see hetk, kus see poeomanik mingi tuli ja paska.. nagu.. ohh.. 

…hea, et ei olnud mingi happy-happy film..no sest tegelt ka.. elu ei olegi mingi, et alati lõpeb kõik hästi.. või no samas..eks ta mingis mõttes lõppeb or something.. aga ikkagi.

…hea, et ma selle ikka lõpuks ära vaatasin! 

..nüüd pean midagi rõõmsamat vaatama! ..tegelt ka.. niiet hmm.. kas “Sõbrad” või “Seks ja linn”..niiet who knows… ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik