Mina mina mina

17. Apr 2009

Ring Club – ehk midagi sulle? – Reede, kell on 18.16

Kategoorias: tarkust-täis — villu @ 05:16

No nii..veidi infot jälle. :)

..mehed, see on teile! Nagu ma avastasin, siis Tallinnas on meil selline klubi nagu Ring Club

Sissejuhatus sellele klubile on hea: Sorry ladies, this is man-love”

See on siis diskreetne geiklubi saunaga ainult meestele. Seal on igast erinevaid põnevaid programme ja enamus õhtuid on teemaõhtud ehk siis dress-code’ga või siis vahel ka üldse mitte riietega..or something.. Peale sauna on seal veel ka väike baar, videotuba, sex shop, privaatshow’d ja jumal teab, mida veel..

Niiet.. suht põnev. No arvatavasti mina sinna ei satu, no kuna ma ei ole vist väga teretulnud.. niiet.. aga teie, mehed, astuge läbi! 

Tallinnas on ikka päris põnevaid kohti.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik