Mina mina mina

29. May 2010

i’m a folk-freak – laupäev, kell on 4.38

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid! — villu @ 03:29

Mul oli väga äge õhtu, aga ma olen kurb.

Aidas sain ikka sitaks tantsida! Tiit Kikast nägin, minu meelest ta isegi naeratas mulle, aga ma võisin sellest ka valesti aru saada (ps. tegelt on mul tast pohhui.. mulle lihtsalt meeldib meeletult ta muusika. ja lihtsalt, oleks ju lahe tutvuda inimesega, kes teeb nii head mussi, ta kindasti oskaks uut ja põnevat mussi soovitada ja nii..)

Millegipärast sattus üks pisike ehituspoiss minu lähedusse koguaeg.. niiet peolt ära läksime koos.. peale mida me hängisime niisama.. ja mingi hetk sattusime emova Tantsib-Sitaks-Hästi’ga kokku. Kolmekesi oli juba päris tore. Mul oli natuke probleeme Pisikese Ehituspoisi naljadele pihta saamisega. Aga nooh, ta oli täitsa tore. Tahtis veel seal kuskil parklas muga tantsida ja värki. Aga ei, tore poiss. Kui Tantsib-Sitaks-Hästi olime koju saatnud, siis viis ta minu ka autoga koju (jeii!).

Koju jõudes avastasin, et minu pere joob tequilat. Ja kuna MeesPereliige tahtis Aita minna, siis  mõtlesin, et what the hell..why not!! :) Eniveis.. ja läksimegi.. ja mul oli Aidas SITAKS lõbus. Alguses chillisime niisama ja siis läksin üles kohvikusse, kus käis siis etnodisko. väga lahe oli. Ma lihtsalt läksin ja tantsisin täiega kuni Ait kinni pandi. Juss oli juba ammu vahepeal ära läinud ja ta vist ei käinudki üleval, aga jah.. täitsa üksi ja täiesti kainelt. (no näete! ma võin samu asju ka kainelt teha!!!) Väga lahe oli! (..ja muss oli ikka üle kõige!)

Mingi hetk tantsisin ma seal täiesti üksi.. mingi hetk tutvusin ühe meie kooli õppejõuga (ma ei saanudki täpselt aru, mis õppejõuga.. aga tema hea sõber on näiteks meie sotsioloogia õppejõud.. ;) ) Siis mingi hetk tutvustas ta oma mingit sõpra, ehk siis muusikut Tarmo Noormaad, kes enne laval lõõtsa mängis. No see pole oluline, aga ta oli nii tore ja ütles, et ma tantsin nii hästi. :) See tegi küll tuju heaks.

Koju minekuks saime ikka oma korterikaaslasega jälle kokku. Ta oli kuskilt meile auto sebinud.

Homme on vaja kell 9.30 juba proovis olla. ohh.. tahaks hoopis magada!

Aga jah, mul oli väga lõbus!

..kuigi millegipärast on mul ikka kurb.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik