Mina mina mina

17. Jul 2013

oih.. jälle jõudsin alles koju. – kolmapäev, kell on 13.20

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:20

Suveööd. Suveöö.

Eile sattusin siis hängima Mr. Drunk Guy’ga ja Mr. Microsoftiga. Täiega chill oli.. kuigi oeh.. ja üldse viimasel ajal Mr. Drunk Guy’ga kohtume tihti. Taga on päris chill hängida, aga tõesti.. see peab jääma ainult hängimise piiridesse. (ei mingeid kihlumisi ja muud paska!)

Aga ikka vaikselt ootan ja loodan igal pool, et näen Härra Raudratsut. uuh.. võiks nii olla, et me näeme üksteist ja siis me armume (tema siis rohkem) uuesti ja kõik oleks veel toredam kui enne. Aga noh.. ju on universumil mulle muud plaanid.

(ps. see viimane pilt täiega meenutab mulle Raudratsut. siuke.. noh.. bossikas värk. palun, univerum, üks selline mmmmmm…. armulugu mulle!) ;) ahh, ma olen iga kord mingid filmis või raamatus. viimane kord ma tõesti olin “Grease”‘is. nagu päriselt ka!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik