Mina mina mina

21. Nov 2013

Peaasi, et hommikul bussi peale jõuan! – neljapäev, kell on 2:40

Kategoorias: USA — villu @ 09:40

Ahh, ausalt, Keviniga New York on olnud ülilahe! Täiega palju inimesi olen kohanud ja suht chill on kõik olnud. Ausalt, ma ei viitsi kõike kirjutada..

Mu käsi läheb aina hullemaks, nii valus on juba. (kes ei tea, siis külmaga mul nahk hakkab kuivama ja siis on asi putsis. nagu mitte isegi natuke.. vaid mul läheb ikka väga hulluks. usu mind, sa ei tahaks seda kätt näha!) Niiet pean kiiremas korras kuhugi soojemasse kohta saama.. aga noh, seda nii pea veel ei juhtu..

Aa.. ja õhtul võttis Kevin mind kaasa ühele oma filmimisele ja ma tutvusin seal nii ägeda tüdrukuga. Adele oli nimi, selline punaste juustega, ilus-ilus, pikk, huvitav, palju reisinud ja … noh huvitav! Ausalt, ma veitsa armusin tasse.. Ma arvan, et ainus teine seesugune tüdruk on olnud Magda (see itaaliast tüdruk.. noh, kellesse Kevin meeletult armunud oli). Aaa..ja me täiega rääkisime igast asju.. ja muuseas, ta lihtsalt andis mulle keset tänavat oma jaki (mis on muuseas päris cool), noh, sest ma sõidan rohkem põhja, kus veel külmem.

(ok.. uskuge mind, eestis on külmem!! aga siin räägitakse külmast teisiti.. ja mul tõesti ei ole külmailma riideid väga)

Veel oli üks tüdruk seal, kes oli samasugune “Wuthering Heights”‘i  ja “Bridges of the Madison County” fänn.. ta oli migni 30-aastane ja omg!.. meil oli lihtsalt ülipalju rääkida! :D ..te oleksite pidanud meid koos nägema.

aaa..ja siis see kolmas tüdruk kes seal oli.. wao! ausalt, ma käisin korteris, kus oli faking uksehoidja! ..ja see korter, kus ta elas.. oli lihtsalt ülisuuuuur!!!! kuuldavasti olid tal rikkad vanemad! vms..

ok..igast muid asju on ka olnud.. aga suva.

Homme siis Pittsburgh! (aga noh..peale New Yorki on ükskõik kuhu edasi minna päris siuke… naljakas)

 

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik