Huvitav teada!

Täna tahan ma kirjutada ühest minu arvates väga huvitavast  objektist. Olen palju selle kohta uurinud ning tahan jagada ka seda teadmist teistega.

Area 51 (eesti keeles Ala 51) on umbes 155 ruutkilomeetri suurune piirkond Ameerika Ühendriikide lääneosas, Nevada osariigis, Lincolni maakonnas, kus asub USA salajane sõjaväebaas ning mis pakub UFO huvilistele suurt huvi. Nimelt arvatakse, et  see on koht, kus inimesed suhtlevad maaväliste tsivilisatsioonide esindajatega. Sellele mõttele pani aluse mees nimega Robert Scott Lazar. Väidetatavalt oli ta seal alal töötanud projektiga S4, kus ta uuris maavälist lennuaparaati, mis kasutas kütusena element 115- te.

Ala ise on tugevalt turvatud. Sõjaväelased, kes seda turvavad, on saanud hüüdnime ,,Camo- Dudes”. Väidetatavalt aastal 1937, allkirjastati leping, et selles alas ei kehti USA seadused, ning ühelgi Usa ametiasutusel ega isikul (sh presidendil) pole luba seda ala kontrollida. Ameerika ühendriikide valitsus ise ei eita ega ka tunnista ala olemasolu. Juurdepääs nii maalt, kui õhust on rangesti turvatud. 1991. aastal piiras USA õhujõud osad alad okastraadiga ning keelas juurdepääsu. Sinna jäid ka osad eramajad ning  indiaanlaste reservaadid, kuid kõik kaebused  USA valitsusele jäid vastuseta.

Väidetakse, et seal piirkonnas filmiti ka esimese kuumaandumise apollo 11 kaadrid.

Minu jaoks on kõik see informatsioon müstiline. Isegi, kui see on tõsi, siis imelik on mõelda, et kuskil piirkonnas suhtlevad inimesed maaväliste olenditega.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>