Igatsus.

Istun kodus..mõtlen. Mõtlen, et istun kodus.

Olen juba 6 nädalavahetust kodus olnud, kui mitte lugeda kooriga seotud sündmusi. Seda tundub palju noore inimese jaoks. Kusagilt jookseb piir. ja eile jõudsin selleni, tahtsin midagi teha, ka elu nautida ning SUHELDA. So..
läksin õhtul veel pimedas õue, olin Liinuga. Oli tegelikult selline mõnus õhtu, vahepeal veits sadas vihma, kuid lisas teatud värskuse hõngu ega seganud üldse. Aga täna põrutan Rapla ja teeme pubi tiiru sõbrannadega ja ehk veel kellegagi, jäägu see saatuse põnevuseks. Midagi on tehtud.

On jälle üks konkurss korraldamisel, kus tuleks rääkida reisikogemustest. Eile lugesin, täna on juba idee väike. Mõtlesin kirjutada pealkirjaks “Kõik teed viivad Hiina”, kuid jutumõte oleks, et kõik teed viivad rahuloluni. Ehk siis miks üldse minnakse reisima, kui mitte mingi puudujäägi pärast. Aga see teema tuleb seostada endaga..nii et pean mõtlema..mis sinna kirjutada. Polegi ju tegelikult ise käinud niimoodi lampi rändamas. Tuleks siis kirjutada…ma ei teagi millest..Peab seda hoolega mõtlema..Reis Muumimaale oleks armas, heh :)
Zürii: lastekirjanik Jaanus Vaiksoo, luuletaja Doris Kareva, Tallinna keskraamatukogu avalike suhete juht Anneli Kengsepp, lastekirjanduse spetsialist Mare Müürsepp, Tallinna Noorsootöö Keskuse töötaja Liisa Pett ja E. Vilde Muuseumi esindaja..No vaadake seda žüriid..Pole üldse kergete killast…Oeh, tahaks kohe pihta hakata..Aga aega ei ole :D

Ja otsides infot selle kohta, näen, et on veel üks konkurss olemas: „Seigeldes looduse raamatus”. Tähtaeg on 8. nov..Tuleks kirjutada looduselamustest/keskkonnarikkusest/elurikkusest. Seda võiks ka proovida kirjutada, saaksin arendada enda väljendusrikka kirjelduse andmist, mis on parajat peavalu valmistunud, kui näiteks kirjutasin muinasjuttu. Tahaksin ka anda edasi väga detailseid pilte, kus oleks ikka viimase peal sõnastus…Wuhuu…!! Olen nii õnnelik, kui tean, et saan kirjutada-kirjutada-kirjutada…Need kirjandid on ikka väga..mitteminule.

Aga mul vaja siis sättima hakata ka veidike juba..Kodutööd ju ka veel..

Kirjutamiseni!

This entry was posted in Mõtteid Siin ja Praegu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>