Hej!

Leidsin FB-st jälle:

Strong people don’t put others down. They lift them up. (Higher perspective)

***

Vend tuleb külla. Ema on stressis ja kõike muud. Mina pidin hambaharjaga kahheplaatidevahesid puhastama. :D Jah, ma ei kommenteerinud seda. Kui vaja ja kui see on tema jaoks oluline, siis tegin ära. Tunne oli küll imelik…

***

Minu väike tuba läheb noortele. Teisele korrusele ei saa veel kolida, sest homme tuleb elektrik. Seega… Pärast tänast ööd ja enne tööle minekut (homme hommikul), pean ma kiiresti oma toast välja kolima… Ei tea kuhu. Ma arvan, et võtan ühe suure kasti ja panen oma asjad sinna ja viin selle garaaži. :D Kodutu nagu ma olen. :D

***

Hommikul käisin jooksmas (eile ka), aeg 1 h. Tervis on juba parem. Ei tea, kuidas homme pärast tööd on. Loodan, et ikka paranen.

***

Täna tuleb leida aega, et raamatut kirjutada. Ühte teist raamatut lugeda. Nipet-näpet veel… Seega tegutsema.

Rubriigid: Määratlemata, Midagi mõtisklemiseks. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>