Toitumiskava rikkumine

Eile rikkusin oma toitumiskava ja sõin õhtul kella 21-ajal ühe kotleti, ühe viineri ja natuke friikartuleid. Kuid hommikuks oli mu kaal ikka natuke (-200 g) langenud. Olin üllatunud ja arvasin, et võin veidike rohkem süüa, kui mu range kava ette näeb.

Eile jätsin maisihelbed söömata, aga ühe kommi ma küll sõin ja pudruports oli eile päris suur. Jõin eile vett tunduvalt vähem kui varem. Arvan, et heal juhul terve päeva peale 2 liitrit vett ja lisaks sellele 2-3 tassitäit teed. Kuid see-eest sain ilusti magada.

Täna sõin kella 9-ajal ühe pannkoogi moosiga. Jõin teed. Ostsin endale rohelist teed ja nüüd joon seda. Siis tegin piimasuppi ja sõin väikse kausitäis seda, kusjuures teelusikaga, et mitte kugistada. Siis sõin kella 15-se pudru (kogus jäi normi piiresse, aga kõht ei olnud tühi). Olen ka kella 18-se šokolaadi tüki ära söönud, kuid seda tegin ma 17-ajal. Maisihelbed jätan ma täna ka söömata. Lisaks sõin ka ühe õuna.

Kuid tundub, et oli väga vale otsus toitumiskava rikkuda. Kaal on tõusnud umbes 1,5 kg. Kuid mingi osa sellest moodustavad mu riided. Loodan, et homme on kaal ikka madalam.

Minu järeldus on see, et oma toitumiskavast pean ikka väga rangelt kinni pidama. Ja seda ma kavatsen teha, alates homsest kuni soovitud kaaluni.

Täna oli jooksmise päev. Hommikul oli raske jooksma hakata, aga alates teisest sektorist sain juba hoo sisse ja lõppkokkuvõttes oli väga mõnus. Mu jalatõsted sujusid hästi. Isegi viimased korrad olid korralikud.

Täna ärkasin kell 7.00 ja kohe läksin jooksma. Sääski eriti ei olnud sellel kellaajal ja autojuhid lasid mind ilusti üle tee. Liiklus oli ka üsna hõre. Pärast jooksmist ei teinud ma enam seda puhke hetke, vaid läksin kohe pesema. Seega sain oma treeninguga kiiremini ühele poole.

Olen enda peale natuke pahane, et ma niimoodi oma kava rikkusin. Kuid samas tunnen, et mul on jätkuvalt jõudu, et mitte veel alla anda.

Hommikul olin nii rõõmus. Ma olin oma kõhuga nii rahul juba. Mõtlesin, et teen sellest pilti, aga nüüd… Nüüd pean kõvasti pingutama.

Arvan, et lasen kaalu umbes kahe kilogrammi jagu soovitud kaalust madalamale, siis jääb ruumi kaalu kõikumisteks.

Kiiresti ei saa siin maailmas midagi, ikka tuleb oodata ja kannatlik olla.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>