Lesbi?

Noorte seas on vist lesbindus ja .. üldse geindus moes… Kunagi keegi kirjutas ka. Mingi gei on trendikas olla või nii.

Eile vist oleksin saanud tõsisema pakkumise lesbi-suhteks. Ma ka nüüd ei tea. Igatahes Flirticus kirjutas üks 22-aatane neiu ja küsis, mis eesmärgil ma seal olen. Aga kuna mu vastus tema ootustega ei sobinud, siis rohkem ta ei kirjutanud ka.

Noorte puhul. Ma arvan, et nad alles otsivad ennast (ka see 22-aastane). Mina ka ei teadnud selles vanuses, kes ma olen ja mida ma tahan jne..

Kuid. Mul pole geide vastu midagi, aga ma ei suuda uskuda, et nad tegelikult ka geid on. See tundub nii võimatu, et kuidas saab sama-soolist armastada. Äkki see, mida nad tunnevad pole armastus, vaid on kiindumus… Aga see seksuaalne tõmme ka samasoost isikute vahel tundub kuidagi… ebaloogiline, et kuidas see võimalik on…

Kuid… Pean tunnistama, et täna nägin ma kummalist unenägu. Olin roninud mingi kõrge puidust konstruktsiooni otsa. See võis ka metallist olla. Nagu hästi kõrge vaibakloppimise puu. Mingi kahe korruselise maja kõrgune. Olin siis seal. (Ma ei tea miks ma seal olin). Siis tuli üks noor neiu, ka mingi 20-ndates. Tahtis minust mööda, minna, aga seal oli vaid üks pikk palk või metallpost, mille peal ma seisin (oli ka teine, umbes naba või turjakõrgusel, millest sai kinni võtta). See tüdruk tahtis siis mööda minna ja selleks pidi ta n-ö minu ümbert kinni võtama.

Nii me olime seal kõhud vastamisi. Ta käed hoidsid minu seljataga olevast torust kinni nii, et üks käsi oli ühelpool mind ja teine teiselpool. Ja jalad olid tal ka üks ühelpool mind ja teine teiselpool.

Me seisime seal. Vaatasime tõtt. Ta silmad põlesid ja ta hakkas mind katsuma. Esialgu tundus see kummaline. (Mulle tundus, et ma meeldin talle, vähemalt seksuaalses mõttes). Aga kuna olen natuke uimane ja aeglane, eriti uutes olukordades. Siis ta arvas, et ta mulle ei meeldi…

Igatahes… Kui mina erutusin ja ma nägin, et ka minu puhul on seksuaalne lesbisuhe võimalik, st pole täielikult välistatud. Siis tema kukkus või hüpas alla. (Ma ei öelnud, ega näidanud välja seda oma avastust).

Ma kohkusin ja ronisin ka kiiresti alla. Igatahes, siis pidin end libistama või alla ronima mingil palgil ja seal oli palju pinde. Nii, et kui ma alla jõudsin, siis noppisin pinde oma käest välja. Tormasin tüdruku juurde. Tahtsin uurida, kas ta elab. Ninast õhku tuli, aga ta ei olenud teadvusel.

Tahtsin kiirabi kutsuda, aga ma ei suutnud meenutada, kus mu telefon on. Siis üks noormees tuli ja kutsus kiirabi…

Kõige kummalisem on see, et ma mäletan, et see toimus “Tamme-staadioni” juures. (Ehk siis Tartus.) Kui see noormees hädaabisse helistas, siis ma kuulsin, kuidas ta juhiseid andis ja siis ma kuulsingi, et olime Tammeka juures.

Tohutult kummaline unenägu… Aga nüüd ärkvel olles, ma taas ei kujuta lesbilist suhet ette (enda puhul). :D

Kirjutasin siin ühest tõsisemast pakkumisest, aga üks mitte tõsine pakkumine oli ka. Üks 41-aastane naine kirjutas, et ta on biseksuaal ja tal oleks mulle üks rahateenimise võimalus pakkuda.

Ma olin just rahapesu koolituselt tulnud ja ma kirjutasin, et tänan pakkumast, aga ma ei soovi. Ma isegi ei küsinud, mis pakkumine see selline on.

Ma kujutasin kohe ette (mulle meeldib ju ette kujutada), et ju mind prostituudiks kaubeldakse. Et ise on juba tööst väsinud, nüüd tahab laieneda ja võtab, otsib kasvandikke ja töölisi… Mul on hea fantaasia. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>