Enese proovile panemise päev

Ma kardan söögikohtades käimist. Ma tunnen seal end nii ebakindlalt. Tõeline katsumus. Eriti katsumusterohke ja stressitekitav on see tellimine ja tasumine.

Kuid täna läksin täitsa ise ühte kohvikusse võtsin tassi kakao. Täitsa ise, täitsa üksi. Istusin seal jõin oma kakaod ja tegelesin päevikuga. Ja selles kohas oli kakao 1,90 eur ja oli sama hea kui selles kohas, kus ma PUA-ga olin (seal maksis see 2,30 eur).

Pean veel harjutama seda kohvikus käimist, aga esimene samm on tehtud. Väga tubli olin. :)

Siis käsisin poes ja minu pangakaart ei töödanud seal. Maksin sularahas. Hakkasin otsima münte, aga ei leindnud sobivaid kohe (sest neid on liiga palju rahakotti kogunenud), siis andsin viis eurot, kuid mulle anti valesti tagasi. Ma olin nii julge ja ütlesin seda.

Tegelikult oli teenindaja ka väga lahke ja sõbralik. Ta ise küsis, et kas hind oli vale. Sealt oli juba mul lihtsam edasi minna.

Tavaliselt oleksin ma koju läinud ja selle summas (3 eurot) oma n-ö arguse kulusse pannud. Tasu arguse eest.

Täna käisin otsimas silmapliiatsit või lainerit. Minu vana oli juba üle viie aasta vana, tegelikult isegi vist 10 aastat vana. Ma lahjendasin seda oma näopuhastusvahendiga. See kuivas ära ja näopuhastusvahendiga sain selle vedelaks.

Nüüd viskasin selle ära ja läksin poodi, et vaadata, mis see uus maksab. Planeerisin, et üle 4,50 euro selle eest ei maksa. Selgus, et igalpool on see tunduvalt kallim. Nendes spetsiaalsetes ilupoodides on need veel eriti kallid.

Vaatasin ja vaatasin ja ei raatsinud osta. Tavalise silmapliiatsi oleks saanud odavamalt, aga neid peaks mul kodus olema. Mulle need ei meeldi.

Imelik oli see, et seal spetsiaalses ilu poes oleksin ma peaaegu ühe kalli ostnud, sest nende hindade juures, mis seal olid, oli see odav, kuid siis mulle meenus see esimene pood, kus ma käisin ja too hind ja siis mõtlesin, et kui ma ostan, siis sellest esimesest poest.

Ma kasutan lainerit aastas 3-6 korda, mitte rohkem. Üldiselt vist ei tasu selle soetamine end ära.

Suutsin täna end ületada ja üllatada positiivses mõttes. Minust võib veel asja saada, kui talv külmaga ära ei võta. :D

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

8 kommentaari postitusele Enese proovile panemise päev

 1. Mari kirjutab:

  Ma olen tõsiselt uhke sinu üle. Väikestest asjadest saavad suured asjad alguse . :)

 2. Mari kirjutab:

  Kui soovid siis ma võin sulle soovitada mõnda head kohvikut mustamäel kus saad harjutamas käia iseseisvat kohvikus käimist. Hinnad on mõistlikud ja inimesi pole palju ka . :)

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Soovitada ikka võid. Mõneks ajaks on see kohvikus käimise harjutamine seisma jäänud, aga eks ma mingi aja pärast võtan selle taas ette.

 3. Mari kirjutab:

  Nagu ma suure lugemise peale ( täitsa algusst pealee lugesin ) aru olen saanud siis nõmme pole sinust kaugel. Nõmmel on sõõrikukohvik ja nõmme turul revali kohvik. Mustamäel on vist ainuke normaalne koht magistrali esimese korruse kohvikus kui pea uksest sisse minnes. :)

 4. Roland kirjutab:

  Üksi kohvi jooma minna on julge samm. Mina ei julgeks :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>