Õrrrrr…

Minny on loll. Minny on vihane. Minny on stressis. Minny tahaks lõhkuda. Minny tahaks karjuda, telefoni vastu seina puruks visata. Minnyl on kõigest kõrini.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Õrrrrr…

 1. Rick T kirjutab:

  mis juhtus?

  • Avatar minny minny kirjutab:

   Vastan postitusena.

   Lühike vastus on mitme negatiivse asja kokku langevus ja hinisest kellaajast tulenev väsimus.

   (1) Olen haige (külmetunud või hoolealuselt saadud nohu), (2) järgmine nädal lähen töövestlusele, ütlesin emale (ma ütlesin, et saan tööle asuda alles juunist, aga ema ütles, et äkki ma saaksin ikka poolekohaga – ma vihastusin), (3) isa küsis, kas saan hakkama (vastasin automaatselt jah ja nüüd saadab ta raha alles 10. või 15. aprill, seega rahaprobleemid), (4) magistritööd ei saanud ma üldse kirjutada (ma ei tea, kuhu see aeg kadus – olen enda peale nii vihane), siis veel (5) kaaluteema (püüan sellealaseid mõtteid eirata).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>