Jätkuvalt muutusteta

Nagu ikka, olin ma MSN-s ja kursusetööd ei kirjutanud üldse. Ma natuke lugesin ja mõtlesin, aga kirja ei saanud sellest midagi.

Hea on eilse juures see, et ma läksin raksu selle inimesega, kellega ma oma aega kulutasin. Mõtlesin, täna minna ja vaadata, kas midagi on muutunud. Et lähen hiljem ja lühemaks ajaks. Kuid arvan, et mõistlikum on üldse mitte minna. Kursusetöö on ju miljon korda tähtsam. (Loodan, et ma neid sõnu kahetsema ei pea.)

Täna püüan ikka midagi kirja saada. Ülihea oleks see, kui ma saaksin selle teise alapeatüki lõpetatud. Oleks midagigi tehtud. Ma ju ei tea, kuna mul võib avaneda võimalus tööle asumiseks. Kuid kui see juhtub, siis on mul ju kohe vähemalt 8 tundi vähem aega oma kursusetööd kirjutada. Kusjuures, pärast tööd oleksin ma väsinud ja kursusetöö kirjutamine oleks veelgi raskendatud.

Seega… Ma pean end kuidagi kokku võtma ja selle ära tegema. No kaua võib!… See pole ju nii raske. Pealegi on mul vaid 1-1,5 lehekülge ruumi. Ma ei saa sellel olla ülipõhjalik. Seega… Kirjuta need 3-5 lõiku ära, kui raske see ikka saab olla… (Need olid käsud mulle endale. Olen ju iseenda kõige suurem fänn, kamandaja, juht ja õpetaja…)

Rubriigid: Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>